Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, Šķēdes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3875
(+371) 28666600
Juridiskais nosaukums : Juku īpašums, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203262755
Juridiskā adrese : "Juku dzirnavas", Šķēdes pagasts, Saldus novads, LV-3875
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Juku Dzirnavas – ir viens no plašākajiem atpūtas kompleksiem Latvijā: vienlaikus šeit var izmitināt nakšņošanai 156 viesus.

Juku Dzirnavas, kas ir izveidots senu dzirnavu teritorijā, piedāvā daudz dažādu iespēju gan atpūtai vienatnē, gan arī piesātinātai atpūtai. Kristāltīrs gaiss, skaista daba, vistīrākais meža ezers, pastaigu takas un savvaļas briežu dārzs – tas viss iedvesmo viesus un rada neviltotu miera atmosfēru.

Juku Dzirnavas teritorijā jūs viesmīlīgi sagaida:
• Viesu Māja ar 22 pilnīgi iekārtotiem numuriem
• Medību Namiņš ar 7 atsevišķām istabām
• Ģimenes Apartamenti
• Vienpadsmit koka vasaras mājiņas ar visām ērtībām

Kompleksa viesiem pieejamas daudz dažādas izklaides: sporta laukumi, bērnu rotaļu zonas, mājīgas vasaras lapenes, pirts, somu sauna, zvejošanas piederumi, bābekjū iekārtas un daudz kas cits.

Četrdesmit minūšu braucienā no Juku Dzirnavas ir sena pilsēta Kuldīga, Riežupes sāls alas un viduslaiku pils – Jaunpils.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākVieta pasākumu organizēšanai Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairākMakšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82348
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1276709


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri