Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
365 Brivdienas, viesu nams

365 Brivdienas, viesu nams

Lakstīgalas iela 11a, Baloži, Ķekavas novads, Latvija, LV-2128
(+371) 26522650
(+371) 67338128
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKamīnzāleAtpūtas kompleksi   Naktsmītnes   Viesu nami      2-vietīgi numuri      3-vietīgi numuri      4-vietīgi numuri      5-vietīgi numuri   Hosteļi, jauniešu naktsmītnes   Viesību māja   VirtuvePasākumu organizēšana   Vecpuišu un vecmeitu ballītes   Ģimenes pasākumi, organizēšana   Telpu dekorēšana un noformēšana   Dzīvā mūzika   Svinības un pasākumi bērniem   Ziemassvētku un Jaungada balles organzēšana   Piedzīvojumu maršrutu organizēšana   Kāzu svinību organizēšana   Kāzu jubileju svinības   Uguņošana   PirotehnikaPirtis   Saunas   Pirts, sauna, relaksācijas un atpūtas telpa   BaseiniTelpas konferencēm un semināriemBanketu zāles un telpas svinībāmAktīvā atpūta   Karaoke   Novus   MakšķerēšanaAtpūtas un izklaides vietasAtpūta pie dabas   Lapenes   Sēņošana   Ogošana   Peldvietas   Nojume svinībām un pasēdēšanai   Piknika vietas   Ugunskura vietas   Šūpoles   Atpūta pie ezeriem   Atpūta pie Daugavas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 121156
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1762708
Skatīt arī katalogā : Kamīnzāle


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Visi banneri