Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Urakši, lauku māja

Urakši, lauku māja

Urakši, Limbažu pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 29268666
Juridiskais nosaukums : ZS "Urakši"
Juridiskā adrese : "Urakši", Limbažu pagasts, Limbažu novads
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Burvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
"Pirts mājas" pirmajā stāvā ir kamīnzāle, labiekārtota virtuve, ģērbtuve ar dušu, pirts un WC. Otrajā stāvā ir 3 istabiņas ar gultām (7 gultas vietas) un 5 papildus guļvietas uz dīvāna un matračiem.
"Pirts mājas" cenas :

- līdz 2 personām 120 EUR par nakti, katra nākošā persona +30 EUR;
- papildvieta uz dīvāna 20 EUR no personas par nakti;
- papildvieta uz matrača 10 EUR no personas par nakti;
- bērniem līdz 6 g. bez maksas, ja neaizņem atsevišķu vietu;
- bērniem no 7 g. līdz 15 g. 10 EUR par nakti.

No trešās nakts atlaides.

Mājas īre uz nedēļu 560 EUR līdz 4 personām, 595 EUR virs 4 personām.

Pasākumiem :
- pirmais stāvs (ieskaitot pirti) 180 EUR;
- nakšņošana 20 EUR no personas
Tikai pirts izmantošana: 80 EUR līdz 3 stundām, katra nākamā stunda 10 EUR

“Kaķu mājas” cenas :
- 1 nakts 90 EUR, katra nākošā 80 EUR (līdz 4 personām);
- mājas īre uz nedēļu 490 EUR
- papildvieta uz dīvāna 15 EUR no personas.

Par suņiem 10 EUR
Par papildus viesiem var tikt prasīta papildus samaksa

Ierašanās laiks no plkst. 17:00, izbraukšanas laiks līdz plkst. 12.00 (ja ir iespējams, var vienoties par citu iebraukšanas un  izbraukšanas laiku).

Laivu noma : 5 EUR/st. , 10 EUR/diennakts
SUP dēļu noma : 5 EUR/st., 20 EUR dienā
Velosipēdu noma (komplektā ar velo ķiverēm) :
Pieaugušajiem: 5 EUR/st. , 10 EUR/dienā

Bērniem : 2 EUR/st., 5 EUR /dienā

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauku mājas    Naktsmītnes       Dažādi numuri    Pirtis       Pirtsslotas    Kamīnzāle    Telpu noma       Telpas atpūtai un viesībām Atpūta pie ūdens    Laivu noma, īre    Makšķerēšana    Peldvietas Atpūta pie dabas    Piknika vietas    Ugunskura vietas    Telšu vietas Brīvdienu mājas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76250
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1161334

Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Visi banneri