Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pokaiņu mežs

Pokaiņu mežs

Senpokaiņi, Naudītes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3724
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pokaiņu mežs ir ainaviski daudzveidīga un gleznaina vieta ar stāviem pakalniem, dziļām ielejām un skaistiem dabasskatiem jebkurā gadalaikā.
Tas atrodas 14 kilometru attālumā no Dobeles, braucot Īles virzienā un ir pievilcīgs, kā arī neparasts tūrisma objekts dažādu nostāstu dēļ.
Pokaiņu mežā apskatāmi dažāda izmēra akmeņu krāvumi, kuru īpatnējie sakopojumi atrodas lielākās un mazākās grupās, akmens upēs, kaudzēs un valnīšos. Daudzi akmeņi un to krāvumi gan sava  interesantā izskata, gan savdabīgā  izvietojuma dēļ, ir iemantojuši nosaukumus. Mežā Jūs atradīsiet  Mātes, Tēva, Nameja, Lieldienu, Līgavas un daudzus citus lielākus un mazākus akmeņus un to krāvumus. Tik liela dažādu izmēru un formu akmeņu koncentrācija vienuviet rada patiesi neparastu iespaidu, kas daudziem šīs vietas apmeklētājiem liek sajust savdabīgus enerģijas strāvojumus.
Pokaiņu mežā ir izveidotas pastaigu takas 15 km garumā, kur ikviens interesents var izvēlēties savu tematisko pastaigu: “Veselības taka” veidota no dažādu koku sugu bluķīšiem spēka zīmju veidā, “Gadskārtu vārtu taka” iepazīstina ar latviešu gadskārtām, bet “Zodiaka aplis” aicina iepazīt pašam sevi.

Iesakām uzvilkt ērtus apavus, jo takas ved pa ļoti paugurainu apvidu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSvētvietas Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairākPiknika vietas Dabas takas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22695
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191030


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Visi banneri