Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ilmārs Vecelis, keramiķis

Ilmārs Vecelis, keramiķis

Visauleja, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 26462413
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi    2010. gads          Cepļa atvēršana          Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009          Latgales keramikas dienas 2009    Radošās darbnīcas    Izstādes un gadatirgi          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa          Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana          Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004          Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā          Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā          Izstāde Arhitektu namā          Mākslas dienas Konventa sētā          Mākslas dienas Konventa sētā          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā          LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju    LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri          Jāņu dienas ceplis Akminīšūs       Mākslinieku plenēri Bruknā          LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu          Cepļa dedzināšana Aulejā          Cepļa dedzināšana Aulejā       Mākslinieku plenērs Akminīšos          Cepļa dedzināšana Aulejā    Vēsmas Ušpeles gleznas    LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Visi banneri