Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aizkraukles novada pašvaldība

Aizkraukles novada pašvaldība

Lāčplēša iela 1a, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 65133930
(+371) 65133934
(+371) 65133934
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Jaunais novads

Latvijas Republikas Saeima 2020. gada 10. jūnijā galīgajā lasījumā apstiprināja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) virzīto likumprojektu “Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likums”. Pašvaldību reforma atbalstīta, Saeimai lemjot Latvijā līdzšinējo 119 vietā izveidot 42 pašvaldības. To skaitā arī jauno Aizkraukles novadu.

 Jaunais Aizkraukles novads apvieno sešus bijušos novadus un ietver 22 teritoriālās vienības: Aizkraukles pagasts un Aizkraukles pilsēta, Bebru, Iršu, Kokneses pagasts un Kokneses pilsēta, Daudzeses, Seces, Sērenes, Sunākstes, Staburaga, Jaunjelgavas pagasts un Jaunjelgavas pilsēta, Skrīveru pagasts, Mazzalves, Neretas, Zalves, Pilskalnes pagasts, Aiviekstes, Vietalvas, Klintaines pagasts un Pļaviņu pilsēta.

Novada administratīvais centrs ir Aizkraukle.

2021.gada 1.jūlijā Aizkraukles novada kultūras namā pirmajā domes sēdē tikās jaunievēlētie Aizkraukles novada domes deputāti. Domes ārkārtas sēdē tika apstiprināti saistošie noteikumi “Aizkraukles novada pašvaldības nolikums”, kuru mērķis ir noteikt iedzīvotājiem pārskatāmu Aizkraukles novada pašvaldības pārvaldes organizāciju, lēmumu pieņemšanas kārtību, iedzīvotāju tiesības vietējā pārvaldē, kā arī citus pašvaldības darba organizācijas jautājumus ar mērķi tuvināt pārvaldi Aizkraukles pašvaldības pakalpojumu saņēmējiem.

Aizkraukles novada pašvaldības administrācijas TŪRISMA NODAĻAS NOLIKUMS: T%C5%ABrisma%20noda%C4%BCa%20NOLIKUMS_Aizkraukle.doc

http://www.aizkraukle.lv/lv/

Aizkraukles novada Attīstības programma 2021.-2028.gadam

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPašvaldības
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7699
Meklēšanas rezultātos parādīts : 121587


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Visi banneri