Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi

Dzīpari S, tekstila izstrādājumi

Pils iela 21b, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 29284059 - Radošā direktore
(+371) 29223459 - Kontakti angļu valodā
(+371) 64381325
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Dzīpars ir vien no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Uzņēmumā ir 30 darbinieki. Pie mums strādā ne tikai audējas, bet arī šuvējas un spolētājas, līdz ar veiksmīgi varam piemēroties apjomīgiem pasūtījumiem un termiņiem. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā. Dzīparā strādā audējas, kas labi iepazinušas aušanas darba sūrumu un smagumu, bet tas neliedz ar radošu liesmiņu radīt īpašus audumus ar īpašu sajūtu! Mūsu uzņēmums strādā pārsvarā ar linu, jo lins tā ir mūžīga vērtība, kas jebkurai videi piešķir individuālismu un raksturu. Mēs nepārtraukti atrodamies kustībā - jaunu ideju meklējumos un to realizācijā, kas palīdz piesaistīt klientus tieši mums, jo katrs izstrādājums ir individuāls roku darbs ar tikai sev domātu pielietojumu. Salons tika izveidots 1993. gadā, paralēli uzņēmumam SIA "Dzīpari S" kurā izgatavo mākslas izstrādājumus uz roku stellēm no lina un vilnas, lai tirgotu savu ražoto preci. Mūsu salonā iespējams iegādāties visus mūsu ražotos lina un vilnas izstrādājumus visplašākajā sortimentā, tiek piedāvāta ne tikai pašu darināta produkcija, bet iespējams arī iegādāties dāvanas sev un citiem. Atšķirībā no citiem saloniem Mēs piedāvājam pārsvarā Latvijā ražotu preci, kas kā laika gaitā pierādijies, nes sev līdzi īpašu, tikai latviešiem pazīstamu siltumu, un kvalitāti. Laika gaitā salons ir paplašinājies gan platībā, gan piedāvājuma daudzveidībā. Tas ir kļuvis par iecienītu iepirkšanās vietu ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī iebraucējiem, un tūristiem. Salona emocionālais un vizuālais noformējums mainās līdz ar gadalaikiem. Noformējumā tiek izmantota veikala prece un dabas materiāli. Saskaroties ar klienta vēlmēm allaž esam gatavi piemeklēt un rast vislabāko risinājumu. Mūsu adrese: Alūksnē, Pils ielā 21 b, salons "Dzīpars", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv Mūsu filiāle: Liepājā, Kungu ielā 3, salons "Dzīparbodīte", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTekstila izstrādājumi Skatīt vairāk   Galdauti, galdu pārklāji Skatīt vairāk   Tīkliņi Skatīt vairāk   Virtuves cimdi Skatīt vairāk   Mājas tekstils Skatīt vairāk   Dvieļi Skatīt vairāk   Aizkari Skatīt vairākLina izstrādājumi Skatīt vairāk   Lina kaklasaites Skatīt vairāk   Gultas pārklāji Skatīt vairāk   Auduma somas Skatīt vairāk   Šalles Skatīt vairāk   Lina sedziņas Skatīt vairākVilnas audumi Skatīt vairākSuvenīri, dāvanas Skatīt vairākAdījumi Skatīt vairākPirts aksesuāri Skatīt vairāk   Pirtssvārki Skatīt vairāk   Pirts dvieļi Skatīt vairāk   Pirts cepures Skatīt vairāk   Lina pirtslietas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65304
Meklēšanas rezultātos parādīts : 538715

Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Visi banneri