Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rendoks SIA

Rendoks SIA

Cēsu Klēts, Pļavas iela 5 - 11, 2. stāvs, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 20221368 - Limbaži
(+371) 26428978 - Cēsis
(+371)64070004 - Limbaži
(+371) 64107231 - Cēsis
Juridiskais nosaukums : Rendoks, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103027781
Juridiskā adrese : Pļavas iela 5, Cēsis, Cēsu novads, LV-4101
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viss mainās, bet nekas nezūd

/Ovīdijs/

Ar 2015.g. 2.martu SIA ''RENDOKS'' juridiskā un fakstiskā adrese ir Pļavas iela 5, Cēsis, Cēsu novads, “CĒSU KLĒTS” ēkā 2. stāvā, 11. kab.

No 2003 gada uz Latvijas tīrgu!!!

Piedāvājam PVC, koka, aluminīja logus un durvis, žalūzijas, garažas vārti.

Patīkamas cenas.

Nepārmaksājiet par logiem!

Tuvojoties apkures sezonai paliek aktuāls jautājums par siltumtaupības iespējām. Viena no šādām iespējām ir jauni hermētiski noslēgti logi. Pēc siltumcaurlaidības lielas atšķirības nav - vai tie būs jauni PVC logi, vai jauni koka logi. Lielāka nozīme ir kādu stiklu paketi Jūs izvēlaties, jo 80% no loga sastāda stiklu pakete.

Pedējā laikā ļoti populāri ir logi ar trīs stiklu paketēm. Un tā ir pareiza izvēle. Logi ar trīs stiklu paketi, ar konkrētu stiklu kombināciju un noteiktu stiklu paketes biezumu var sasniegt siltumcaurlaidības koeficientu ( U ) atbilstoši pasīvās mājas kritērijam. Bet pastāv arī iespēja iegādāties logu it kā ar trīs stiklu paketi, bet siltumcaurlaidības koeficients atbilst logam ar divām stiklu paketēm, tādejādi sanāk pārmaksāt par trešo stiklu un nesaņemt to ko vēlējāties. Trīs stiklu paketei ļoti būtiski ir divi parametri: 1. Stiklu paketes biezums. Trīs stiklu paketei ar biezumu 24mm U ir tāds pats kā divu stiklu paketei, un tas ir 1.1 W/m2K. Tad labāk izvēlēties stiklu paketi ar diviem stikliem un ar TERMIX ramīti starp stikliem, kas uzlabos U koeficientu logam , jo samazināsies aukstuma tiltu veidošanās pie stikliem, pietam tas izmaksās lētāk. 2. Stiklu kombinācija. Ja Jūs vēlaties sasniegt mazāku U ( jo mazāk, jo labāk), nepieciešams, lai stiklu paketē būtu 2 selektīvie stikli (ārējais un iekšējais, un pa vidu parastais). Stiklu paketei ar diviem selektīviem stikliem un ar biezumu 44mm siltumcaurlaidības koeficiets ir 0.6 W/m2K, bet stiklu paketei ar diviem parastiem un vienu selektīvo stiklu un biezumu 36mm ir tikai 1.0 W/m2K, faktiski tāds pats kā ar diviem stikliem, tieši šī iemesla dēļ jāpievērš uzmanība stikla paketes biezumam un siltumcaurlaidībai, lai nepārmaksātu par neatbilstošu stikla paketi.

Iegādājoties jaunus logus ar trīs stiklu paketi noteikti uzprasiet pārdēvējam kāds ir stiklu paketes biezums un kāda ir stiklu kombinācija. Nemaksājiet par nosaukumu, maksājiet par vērtību.

Izvērtējot PVC logu tirgus situāciju, esam paplašinājuši produkcijas klāstu, iedalot to kategorijās (3), lai patērētājiem šī produkcija būtu izdevīgāk pieejama.
1.ELITE 6 kamēru profils ar 2 stikla pakete U=1.1 kā ari 44mm 3 stikla pakete U=0.6
2.SCHUCO CT70
3.SCHUCO 82 ar 46 mm 3 stikla paketi (siltuma caurlaidību 0,6)

Piedāvājam arī:
KOKA logi.
Aluminīja logi un durvis
Metāla siltinātas durvis
Ugunsdrošas durvis

Vārti

Konsultācijas, individuāla piedāvājuma izstrāde – bezmaksas

Logus tu nepērc katru dienu. Vai tāpēc nav svarīgi izvērtēt? Nāc ! Firmas Rendoks birojos gaida Jūs zinoši speciālisti! Cēsīs, Raunas ielā 15 64107231; 26428978 un Limbažos, Parka ielā 18 64070004, 20221368 e-mail: rendoks@inbox.lv

Garantija
Līzings
Montāža – demontāža
Aiļu apdare
Individuālas konsultācijas
Daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras
Piegāde.

Рie mums var iegādāties gan iekšējās, gan ārējās palodzes.

Esiet laipni gaidīti mūsu birojos!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLogu un durvju montāža Būvmateriāli un būvkonstrukcijas Skatīt vairāk   Durvis un logi Skatīt vairāk   Palodzes Skatīt vairāk   Žalūzijas Skatīt vairāk   Vārti Skatīt vairākDurvis    Plastikāta durvis, PVC durvis Skatīt vairāk   Alumīnija durvis Skatīt vairāk   Ugunsdrošas durvis    Metāla durvis Skatīt vairāk   Koka durvis Skatīt vairākLogi    Plastikāta logi, PVC logi Skatīt vairāk   Jumta logi un lūkas Skatīt vairāk   Koka logi Skatīt vairākAlumīnija konstrukcijas Ventilācijas sistēmas un iekārtas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 68761
Meklēšanas rezultātos parādīts : 885263

Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Visi banneri