Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB Siltumtehnika, veikals

SB Siltumtehnika, veikals

Latgales iela 444b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67813102 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67813107 - Katlu nodaļa
(+371) 67813108 - Kase
(+371) 67813113 - Santehnikas nodaļa
(+371) 67813101 - Fakss
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA „SB” ir stabils uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu un 26 gadu pieredzi apkures un santehnikas tirdzniecības un uzstādīšanas jomā. 

Mēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam.

Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.

Tirdzniecības centri dažādās Latvijas pilsētās, t.i. Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Jelgavā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika    Ūdens maisītāji    Dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Izlietnes    Podi       Keramiskie WC podi    Pisuāri    Bidē    Dušas komplekti Siltumtehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Malkas apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Siltās grīdas    Elektriskie sildītāji    Krāsnis un kamīni       Pirts krāsnis       Malkas krāsnis       Kamīni       Elektriskās pirts krāsnis    Dvieļu žāvētāji Ūdensapgāde un kanalizācija    Ūdens sildītāji un boileri    Ūdens attīrīšanas filtri    Ūdens apgādes sūkņi    Drenāžas sistēmas Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Solārās sistēmas, saules enerģija    Saules enerģijas katli    Saules kolektori Ventilācijas sistēmas un iekārtas    Skursteņi, dūmvadi Flīzes Vannas istabas mēbeles Pirts aksesuāri Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Masāžas paneļi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53688
Meklēšanas rezultātos parādīts : 943113


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Visi banneri