Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Betako

Kārļa Mīlenbaha iela 2, Rīga, Latvija
(+371) 67204488
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8117
Meklēšanas rezultātos parādīts : 56522
Skatīt arī katalogā : Sadzīves tehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri