Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lux Riga, SIA

Lux Riga, SIA

Ķengaraga iela 1a - 402, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 27718555
Juridiskais nosaukums : Lux Riga, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003905718
Juridiskā adrese : Ķengaraga 1a, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Sia ’’Lux Riga’’ ir starptautiska koncerna Lux Intrenational AG pārstāvniecība Latvijā. Lux International AG darbojas vairāk, kā 50 valstīs un ir vadošā kompānija pasaulē savā sfērā. Lux Riga savas darbības Latvijā uzsāka 2007.gadā. Firma nodarbojas ar kvalitatīvu Premium klases un ekskluzīvu sadzīves tehnikas un to aksesuāru tirdzniecību un apkopi.

VĪZIJA

Mēs uzlabojam dzīves kvalitāti Latvijas iedzīvotājiem, izmantojot inovatīvus risinājumus tīrākam gaisam, tīram ūdenim un labākai iekštelpu videi.

MŪSU KULTŪRA

Lux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.

Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.

MŪSU PRIEKŠROCĪBAS

Alga, kura balstīta uz sasniegumiem

Elastība darba laikā

Karjeras kāpnes no tirdzniecības pārstāvja līdz filiāles vai reģionālajam vadītājam

Elastīgas sazināšanās metodes ar klientiem, izmantojot tele mārketingu, gadatirgus utt.

Sistemātiska produktu demonstrēšana ar nepārtrauktu attīstību

Elastīgs patērētāju finansējums līdz 48 mēnešiem

Klientiem ekskluzīvas garantijas, kā arī apkalpošanas atbalsts

Lux akadēmija. Profesionāla apmācību programma kartā karjeras atīstības posmā. 

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelemārketings, telemarketinga pakalpojumi Mārketings, mārketinga pakalpojumi Zvanu centri Mārketinga speciālisti Telemārketinga speciālisti Tirdzniecības aģenti, pārstāvji, konsultanti, izplatītāji, menedžeri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20675
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42177

Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Visi banneri