Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skursteņmeistars, SIA

Skursteņmeistars, SIA

Stūnīši, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija
(+371) 67607777
(+371) 29232522
(+371) 67607708
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Latvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus:

 

  • Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu,
  • Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā,
  • Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu,
  • Keramikas saliekamo dūmvadu moduļu tirdzniecību un montāžu,
  • Nerūsējošā tērauda dūmvadu tirdzniecību un uzstādīšanu,
  • Dūmvadu, Apkures ierīču un ventilācijas kanālu apsekošanu, sastādot atbilstības aktus, to izmantošanai gāzes apkures ierīcēm, kamīniem, malkas katliem
  • Slēdzam līgumus par dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšanu ar ēku apsaimniekotājiem, namu pārvaldēm, kooperatīviem, DzĪK un namsaimniekiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkursteņslauķu pakalpojumi un inventārs    Dūmvadu tīrīšana    Ventilācijas sistēmu, gaisa un dūmvadu tīrīšana    Skursteņu remonts Skatīt vairāk   Skursteņu tīrīšana    Skursteņu apsekošana    Krāsns, apkures ierīču tīrīšana    Kamīnu pieslēgšanas atļauju sastādīšana    Nerūsējošā tērauda skursteņa uzstādīšana, montāža    Mehānisko ventilācijas sistēmu tīrīšana Skursteņi, dūmvadi    Dūmvadu izgatavošana, projektēšana, montāža       Keramiskie dūmvadi Skatīt vairāk      Metāla dūmvadi Skatīt vairāk      Ķieģeļu skursteņi Skatīt vairākVentilācijas sistēmas un iekārtas    Ventilācijas iekārtu apkalpošana un serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36582
Meklēšanas rezultātos parādīts : 244923


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Visi banneri