Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skursteņmeistars, SIA

Skursteņmeistars, SIA

Stūnīši, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija
(+371) 67607777
(+371) 29232522
(+371) 67607708
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Latvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus:

 

  • Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu,
  • Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā,
  • Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu,
  • Keramikas saliekamo dūmvadu moduļu tirdzniecību un montāžu,
  • Nerūsējošā tērauda dūmvadu tirdzniecību un uzstādīšanu,
  • Dūmvadu, Apkures ierīču un ventilācijas kanālu apsekošanu, sastādot atbilstības aktus, to izmantošanai gāzes apkures ierīcēm, kamīniem, malkas katliem
  • Slēdzam līgumus par dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšanu ar ēku apsaimniekotājiem, namu pārvaldēm, kooperatīviem, DzĪK un namsaimniekiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkursteņslauķu pakalpojumi un inventārs    Dūmvadu tīrīšana    Ventilācijas sistēmu, gaisa un dūmvadu tīrīšana    Skursteņu remonts Skatīt vairāk   Skursteņu tīrīšana    Skursteņu apsekošana    Krāsns, apkures ierīču tīrīšana    Kamīnu pieslēgšanas atļauju sastādīšana    Nerūsējošā tērauda skursteņa uzstādīšana, montāža    Mehānisko ventilācijas sistēmu tīrīšana Skursteņi, dūmvadi    Dūmvadu izgatavošana, projektēšana, montāža       Keramiskie dūmvadi Skatīt vairāk      Metāla dūmvadi Skatīt vairāk      Ķieģeļu skursteņi Skatīt vairākVentilācijas sistēmas un iekārtas    Ventilācijas iekārtu apkalpošana un serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36288
Meklēšanas rezultātos parādīts : 242513

Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Visi banneri