Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons

Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons

Stabu iela 20, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29287612
(+371) 67292392
(+371) 67292392
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pasaulē, kura katru dienu strauji mainās, jebkura sieviete sapņo būt vienīgā un neatkārtojamā. „Maripol” speciālisti zina, kā īstenot šo sapni. Ekskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu. Katrs roku darba izstrādājums ir piepildīts ar meistaru siltumu un rūpēm. Cepures, kažokādu apmetņi, cimdi sasildīs ķermeni un dvēseli ziemā un pacels garastāvokli rudenī. 23 gadu garumā „Maripol” rūpīgi vēro modes tendences, saglabājot uzticību tradīcijām, lai piedāvātu jums tikai labāko! Nevienu apmeklētāju „Maripol” izstrādājumi neatstās vienaldzīgu. Dizaineru prasmīgās rokas īstenos tieši jūsu sapni!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCepuru veikals    Cepures Skatīt vairāk      Ādas cepures Skatīt vairāk         Kažokādu cepures Skatīt vairāk            Kažokādu cepures sievietēm Skatīt vairāk            Kažokādu cepures vīriešiem          Bumbuļi no dabīgām kažokādām       Beretes       Platmales Skatīt vairāk      Hūtes       Vasaras cepures Skatīt vairāk      Izejamās cepures Skatīt vairāk      Pižiki Skatīt vairāk      Ausaines Skatīt vairāk      Dejotāju cilindri no filca Skatīt vairāk      Tautastērpu cepures Šūšana, šūšanas pakalpojumi    Cepuru izgatavošana Skatīt vairāk   Cepuru remonts un tīrīšana       Cepuru tīrīšana ar rokām    Kažokādas izstrādājumu labošana    Rāvējslēdzēju pāršūšana    Oderes maiņa    Dubļonku, plikādas kažoku remonts Aksesuāri Skatīt vairāk   Šalles    Zīda lakati    Dūraiņi no aitādas Skatīt vairāk   Apmetņi    Vestes apkakles    Mainām kažokādas apmales vējjaku kapucēm    Muffes    Cimdi, dūraiņi Skatīt vairāk      Ādas cimdi Skatīt vairāk      Ādas cimdi ar dabīgas aitādas oderējumu Kažokādas izstrādājumi    Plikādas kažoki    Dubļonkas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 45772
Meklēšanas rezultātos parādīts : 371798

Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Visi banneri