Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kameja, aizkaru salons

Kameja, aizkaru salons

Rīgas iela 28, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 64223180
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ne vienmēr klients ienācis mūsu aizkaru, audumu veikalos konkrēti zin ko un kādā veidā noformējot logus izmantot tekstilu mājās, ofisā, kafejnīcā vai citur.Precizēt vēlēšanos, izvēlēties krāsas, audumus, stilu, no Mūsu šūšanas speciālisti sašūs aizkarus, mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus u.c. tekstilizstrādājumus ne tikai atbilstoši mūsu dizaineru izstrādātajam dizainam, bet arī labprāt to veiks atbilstoši paša klienta vēlmēm un fantāzijai.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Skatīt vairākAudumi un aizkari Skatīt vairāk   Aizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšana    Dizaina izstrāde Skatīt vairāk   Aizkari Skatīt vairāk   Aizkaru stieņi Skatīt vairāk   Logu noformējumi Mājas tekstils Skatīt vairāk   Gultas veļa Skatīt vairāk   Spilveni Skatīt vairāk   Segas Skatīt vairākInterjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana Dzijas Skatīt vairākŠūšanas piederumi Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59202
Meklēšanas rezultātos parādīts : 604202

Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Visi banneri