Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hotel Tigra, viesnīca

Hotel Tigra, viesnīca

Veidenbauma iela 2, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 64174040
(+371) 25414499
(+371) 22099400 - Restto
(+371) 29117280 - Konferenču, semināru pieteikšana
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ārpus ikdienas steigas un pilsētas burzmas, skaistas dabas ieskauta, slejas viesnīca „Tigra” – lieliska vieta Jūsu atpūtai. Mēs esam sagatavojuši visu nepieciešamo tam, lai Jūs varētu relaksēties un labi pavadīt laiku. Viesiem tiek piedāvāti 64 klasiski iekārtoti numuriņi, sākot no ekonomiskā līdz luksus veida. Katrs numuriņš ir aprīkots ar vannas istabu, kabeļtelevīziju un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu. Viesiem ir pieejama arī atpūtas zona ar saunu un nelielu baseinu.

Viesnīcā ir pieejamas 3 dažāda lieluma moderni iekārtotas konferenču un banketu zāles, kas var uzņemt līdz pat 150 cilvēkiem. Gan plaša mēroga pasākumi, gan mazākas sanāksmes gūs panākumus ar mūsu pieredzējušā personāla palīdzību. Mēs parūpēsimies par dalībnieku izmitināšanu, noorganizēsim kafijas pauzes un sagatavosim konferencēm vai pasākumiem paredzēto audiovizuālo aprīkojumu.

Viesnīcā pieejama arī kafejnīca ''Restto'', kurā var nobaudīt ēdienu ar māju sajūtu katrā kumosā. Restto piedāvā bufetes tipa brokastis, kas katru rītu tiek pasniegtas viesnīcas klientiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni    Āzijas virtuve    Eiropas virtuve Bāri Saunas Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65520
Meklēšanas rezultātos parādīts : 855117

Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Visi banneri