Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žagarkalns, slaloma trase

Žagarkalns, slaloma trase

Cīrulīšu iela 70, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 26266266
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena15:00 - 21:00
Ceturdiena15:00 - 21:00
Piektdiena13:00 - 21:00
Sestdiena10:00 - 21:00
Svētdiena10:00 - 20:00
Juridiskais nosaukums : CĪRUĻKALNS-ATPŪTAS BĀZE, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103024323
Juridiskā adrese : "Žagarkalns", Meijermuiža, Drabešu pagasts, Cēsu novads, LV-4101
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

IESPĒJAMS LABĀKĀ VIETA, KUR MĀCĪTIES SLĒPOT!

Bērnu un iesācēju parks

Īpaša mācību zona, kura sastāv no četrām trasēm. Šeit viss ir pielāgots drošai bērnu un iesācēju apmācībai. Šajā zonā notiek lielākā daļa no individuālajām apmācībām ar Instruktoru, kā arī slēpošanas un snovošanas skoliņas nodarbības. Vairāk

Žagarkalns

Slēpotāju visvairāk iecienītais kalns no 5 bāzes kalniem. Droši vien tādēļ, ka tas ir visplatākais un ar interesantu viļņveida reljefu. Tā virsotnē ir kafejnīca, kura darbojās nedēļas nogalēs. Uz Žagarkalna nogāzes uzstādīti 2 pacēlāji, abi "tablešu" tipa. 

Cīruļkalns

Trase ir 180 m gara. Salīdzinoši stāvākā no atpūtas kompleksa nogāzēm. Tā virsotne ir savienota ar garo kalnu un Skolnieku kalnu. Šīs nogāzes augstuma starpība ir 50 m. Reljefs vienmērīgs un līdzens. Tā virsotnē atrodas Inventāra noma un kafejnīca. Tiešs savienojums ar Skolnieku kalnu. Uz Cīruļkalna ir uzstādīti 2 "tablešu" tipa pacēlāji. Cīruļkalna-1 trases "kabatā" atrodas Snovborda parka mācību zona, vai tā sauktais "mazais snovparks".

Garais kalns

Trase ir 400 metru gara ar lēzenu un vienmērīgu reljefu. Tā ir piemērota slēpotājiem un snoveriem, kam patīk gari, slaidi nobraucieni bez ekstrēmiem piedzīvojumiem. Trase ir aprīkota ar "tablešu" tipa pacēlāju un savienota ar Skolnieku kalna lejas daļām.

Meža trase

Trase ir 420 m gara, ar vislielāko augstuma starpību Žagarkalnā. Šī trase ir viena no interesantākajām Žagarkalnā, jo tās reljefs dažādos posmos atšķiras, turklāt daļa no trases ved cauri mežam. Meža trase sākas Žagarkalna virsotnē un noslēdzas Garā kalna pakājē.

Subaru freestyle parks

"Freestyle parks" ir piemērots snoveriem un frīstailistiem ar labām prasmēm. Šī parka izveidi sponsorē AD-REM AUTO, jeb oficiālais un lielākais SUBARU dīleris Latvijā. Vairāk

Kameršļūkšana

Kameršļūkšana ir atrakcija pieaugušajiem un bērniem, kurā pa kalna nogāzē izveidotu reni šļūc lejā. Šim nolūkam tiek izmantotas īpašas, ar apvalku apvilktas kameras, ar kurām nodrošina “Žagarkalns”. Pēc nobrauciena, kamera un braucējs tiek nogādāti starta vietā ar pacēlāja palīdzību. Apmeklētājus nodrošināsim ar vairāk kā 50 kamerām, kas ir speciāli piemērotas šāda veida aktivitātēm. Vairāk

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Aktīvā atpūta    Slēpošana un snovbords    Kalnu slēpošanas trases Skatīt vairāk      Kalnu slēpošanas tūres    Distanču slēpošana    Ziemas inventāra noma       Ziemas sporta inventārs       Kalnu slēpošanas inventārs       Distanču slēpošanas inventārs    Slēpošanas instruktori    Ziemas atrakcijas Naktsmītnes    Pirtis    Brīvdienu mājas Kafejnīcas    Bērnu rotaļu istaba
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47080
Meklēšanas rezultātos parādīts : 738667

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Visi banneri