Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalnavoti, atpūtas komplekss

Kalnavoti, atpūtas komplekss

Kalnavoti, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 29357420
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnesBanketu zāles un telpas svinībāmTelpas atpūtai un viesībāmVirtuvePirtisVieta sporta pasākumiemAktīvā atpūta   Sporta spēļu laukumi   Galda teniss   Pludmales volejbola laukumi   Pludmales futbola laukumsAtpūta pie upēm   Atpūta pie Daugavas   Makšķerēšana   Laivu noma, īre   PeldvietasAtpūta pie dabas   Ugunskura vietas   Piknika vietas   Telšu vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19575
Meklēšanas rezultātos parādīts : 527070
Skatīt arī katalogā : Naktsmītnes

Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Visi banneri