Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

ŽAS

Latgales iela 21885, Rīga, Latvija, LV-1019
(+371) 29533611
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11705
Meklēšanas rezultātos parādīts : 41998
Skatīt arī katalogā : Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Visi banneri