Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latgales Industriālais tehnikums

Latgales Industriālais tehnikums

Jātnieku iela 87, Daugavpils, Latvija, LV-5410
(+371) 65446296
(+371) 63794300
Juridiskais nosaukums : Latgales Industriālais tehnikums
Reģistrācijas numurs : 90000066069
Juridiskā adrese : Jātnieku iela 87, Daugavpils, LV-5410
Banka : Valsts kase TRELLV22
Konta numurs : LV33TREL2150251006000
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Daugavpils Būvniecības tehnikums (DBT) ir lielākā būvniecības mācību iestāde Latgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, arodizglītības, tālākizglītības un pilnveides programmas.

Tehnikums šobrīd īsteno 25 akreditētas profesionālās izglītības programmas. Astoņas izglītības programmas tiek realizētas IPĪV “Dagda” un trīs izglītības programmas IPĪV “Ludza”. 2019./2020. mācību gadā tehnikumā mācās vairāk nekā 1200 izglītojamie un strādā gandrīz 100 kvalificēti pedagogi.

DBT ir septiņas nodaļas: Būvdarbu nodaļa, Būvniecības nodaļa, Arhitektūras un dizaina nodaļa, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas nodaļa, Metālapstrādes nodaļa, Autotransporta nodaļa, Ēdināšanas pakalpojumu nodaļa.

DBT sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgūDBT rosina jauniešus pēc vidējās profesionālās izglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās. Audzēkņiem ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, šautriņu mešanas, vispārējās fiziskās sagatavotības, kā arī svarbumbu celšanas sekcijā. Radoši izpausties audzēkņi var dziedot tehnikuma vokālajā ansamblī „Celtnieks”, nodarbojoties deju pulciņā, radošajā pulciņā “Svētku noformēšana”, latviešu valodas pulciņā un pulciņā “Erudīts”.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība Dienesta viesnīcas Būvdarbi    Apdares darbu tehniķis    Betonēšanas tehniķis    Sausās būves montētājs    Apdares darbu strādnieks Būvniecība    Ceļu būvtehniķis Autotransports    Autodiagnostiķis Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģija    Inženierkomunikāciju tehniķis    Inženierkomunikāciju montētājs Arhitektūra    Arhitektūras tehniķis Interjera dizains    Interjera noformētājs Metālapstrāde - izglītība    Lokmetinātājs metināšanā ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē    Gāzmetinātājs Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25517
Meklēšanas rezultātos parādīts : 169572


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Visi banneri