Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules iela 6/8, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65424576 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 26428390 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 65424576
Juridiskais nosaukums : Profesionālās izglītības kompetences centrs "Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola "Saules skola"
Reģistrācijas numurs : 90000064918
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

PIKC Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “SAULES SKOLA” ir Daugavpils pilsētas pašvaldības dibināta kultūrizglītības iestāde, kura īsteno 13 profesionālās vidējās izglītības programmas, profesionālās ievirzes izglītības programmu, tālākizglītības un interešu izglītības programmas. Visas programmas ir licencētas un akreditētas. SAULES SKOLA ir Latgales reģiona dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs. Skolas metodiskā darbība un izglītības programmas tiek veidotas sadarbībā ar Kultūras ministriju un Latvijas Nacionālo kultūras centru.

PIKC DDMV “SAULES SKOLA” PIEDĀVĀ:

Četrgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot vispārējo vidējo izglītību un 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) un divgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) šādās dizaina nozarēs :

  • Apģērbu dizains,
  • Koka izstrādājumu dizains,
  • Foto dizains;
  • Interjera dizains,
  • Reklāmas dizains,
  • Tekstiliztrādājumu dizains,
  • Multimediju dizains
  • 2018./2019. mācību gadā skolā mācās 138 audzēkņi vidējā izglītības posmā un 300 audzēkņi profesionālās ievirzes izglītības programmā. Skola nodrošina audzēkņus ar materiāliem mācību un kvalifikācijas darbu izstrādei. Vidusskolas audzēkņi saņem stipendiju, ir nodrošinātas vietas dienesta viesnīcā.

    Skolu beidzot, audzēkņi iegūst dizaina speciālista kvalifikāciju, kas dod iespēju radoši strādāt profesijā, kā arī turpināt studijas Latvijas un ārvalstu augstskolās. Skolas absolventi var veikt individuālo komercdarbību, kā arī strādāt patstāvīgi vai citu speciālistu vadībā valsts vai privātuzņēmumos.

    2017/ 2018. mācību gadā SAULES SKOLĀ strādās 45 pedagogi – vispārizglītojošo un profesionālo priekšmetu pasniedzēji. Skolā strādā savā jomā pazīstami dizaineri un mākslinieki.

    Saule skolas struktūrvienība – Bērnu mākslas skola - piedāvā licencētu un akreditētu profesionālās ievirzes izglītības programma „Vizuāli plastiskā māksla”, kas ir paredzēta bērniem no 7 līdz 16 gadiem (mācību ilgums – seši gadi).

    Saules skolā mācās audzēkņi ne tikai no Daugavpils, bet arī no tuvākajiem novadiem, īpaši – Daugavpils, Ilūkstes, Preiļu un Līvānu novadiem, Jēkabpils novada un pilsētas. Profesionālās ievirzes izglītības programma tiek realizēta ne tikai Daugavpilī, bet arī filiālē Aglonas vidusskolā, kur pašvaldības nodrošina telpas skolas darbībai.

    dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs skola sadarbojas ar reģiona mākslas un mūzikas skolām, sniedzot metodisko palīdzību un organizējot pedagogu tālākizglītības kursus. Reģiona bērnu skolu absolventi bez iestājpārbaudījumiem tiek uzņemti Saules skolas vidējās izglītības programmās.

    Galerija
    Video
    PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas Profesionālā izglītība    Apģērbu dizains Skatīt vairāk      Apģērbu dizaina speciālists    Foto dizains Skatīt vairāk      Foto dizaina speciālists    Interjera dizains Skatīt vairāk      Interjera dizaina speciālists    Koka izstrādājumu dizains Skatīt vairāk      Koka izstrādājumu dizaina speciālists    Reklāmas dizains Skatīt vairāk      Vizuālās reklāmas dizaina speciālists    Tekstila dizains Skatīt vairāk      Tekstilizstrādājumu dizaina speciālists    Multimediju dizains Skatīt vairāk      Multimediju dizaina speciālists Mākslas skolas Dienesta viesnīcas
    Karte

    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 20857
    Meklēšanas rezultātos parādīts : 255865

    Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
    Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
    Lidums SIA, kokapstrāde
    Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
    Kristus Karaļa kalns, kalns
    Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Kandava, viesnīca
    Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
    Mare, viesnīca
    Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
    Villa Dole, viesu nams
    Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
    ANVI AM, SIA, darbnīca
    ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
    Upesrūķi, viesu nams
    Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    KMH kvadraciklu un motociklu noma
    KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
    Visi banneri