Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošo darbu galerija, veikals - studija

Radošo darbu galerija, veikals - studija

Artilērijas iela 9, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67279108
(+371) 29101157
(+371) 67279108
Apraksts
Mūsdienu straujā tehnoloģiju attīstība diktē vajadzību ātri sasniegt rezultātu jebkurā savas darbības jomā. Cilvēks, un īpaši, jaunietis ir kļuvis daudz nepacietīgāks. Šai tendencei līdzi ir sekojusi arī piedāvājuma industrija. Tiek ražotas krāsas dažādiem materiāliem ar vienkāršu, ātri apgūstamu tehnoloģisko pielietojumu un prognozējamu rezultātu. Atliek vien izvēlēties īsto krāsu dažādo produktu klāstā un paveikt iecerēto. Radošo darbu galerija Artilērijas ielā 9, Rīgā, strādā kā mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals, arī kā vairumtirdzniecības noliktava. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas un citu materiālu apgleznošanai, dabīgā zīda audumus un izstrādājumus (lakati, šalles, kaklasaites), tāpat dažādus instrumentus: dažādas otas, linogriežņus, tušas un kaligrāfijas spalvas, gatavus šablonus un citas lietas dažādām radošām nodarbēm. Mēs piedāvājam apmācību kursus un darbnīcas priekšmetu apgleznošanā un dekorēšanā, nodrošinot ar ražotāja akceptētu un mūsu pieredzē balstītu lietošanas tehnoloģiju.
Zīmoli
MarabucretacolorSpeedballPébéoKNORR prandellIdeenHahnemuhleABIGCreartecEcobraFaraFarneFomeHDupontJollySolargil
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   BASIC ACRYL (Eļļas un akrila krāsas) Skatīt vairāk   Marabu Silk (Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas) Skatīt vairāk   Marabu krāsas Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairāk   Zīda apgleznošana Skatīt vairāk   Stikla apgleznošana    Apmācības Suvenīri, dāvanas Rotaslietas Skatīt vairākApdruka Stikla pērlītes Zīmuļi Kartons, kartona izsrtādājumi Gleznu rāmji Velces papīri Otas un otiņas Krāsas māksliniekiem Audekli gleznošanai Zīda audumi apgleznošanai Skatīt vairākLīmes māksliniekiem Šūšanas un rokdarbu piederumi Skatīt vairākPreces hobijiem Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72176
Meklēšanas rezultātos parādīts : 433476


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Visi banneri