Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošo darbu galerija, veikals - studija

Radošo darbu galerija, veikals - studija

Artilērijas iela 9, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67279108
(+371) 29101157
(+371) 67279108
Apraksts
Mūsdienu straujā tehnoloģiju attīstība diktē vajadzību ātri sasniegt rezultātu jebkurā savas darbības jomā. Cilvēks, un īpaši, jaunietis ir kļuvis daudz nepacietīgāks. Šai tendencei līdzi ir sekojusi arī piedāvājuma industrija. Tiek ražotas krāsas dažādiem materiāliem ar vienkāršu, ātri apgūstamu tehnoloģisko pielietojumu un prognozējamu rezultātu. Atliek vien izvēlēties īsto krāsu dažādo produktu klāstā un paveikt iecerēto. Radošo darbu galerija Artilērijas ielā 9, Rīgā, strādā kā mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals, arī kā vairumtirdzniecības noliktava. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas un citu materiālu apgleznošanai, dabīgā zīda audumus un izstrādājumus (lakati, šalles, kaklasaites), tāpat dažādus instrumentus: dažādas otas, linogriežņus, tušas un kaligrāfijas spalvas, gatavus šablonus un citas lietas dažādām radošām nodarbēm. Mēs piedāvājam apmācību kursus un darbnīcas priekšmetu apgleznošanā un dekorēšanā, nodrošinot ar ražotāja akceptētu un mūsu pieredzē balstītu lietošanas tehnoloģiju.
Zīmoli
MarabucretacolorSpeedballPébéoKNORR prandellIdeenHahnemuhleABIGCreartecEcobraFaraFarneFomeHDupontJollySolargil
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   BASIC ACRYL (Eļļas un akrila krāsas) Skatīt vairāk   Marabu Silk (Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas) Skatīt vairāk   Marabu krāsas Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairāk   Zīda apgleznošana Skatīt vairāk   Stikla apgleznošana    Apmācības Suvenīri, dāvanas Rotaslietas Skatīt vairākApdruka Stikla pērlītes Zīmuļi Kartons, kartona izsrtādājumi Gleznu rāmji Velces papīri Otas un otiņas Krāsas māksliniekiem Audekli gleznošanai Zīda audumi apgleznošanai Skatīt vairākLīmes māksliniekiem Šūšanas un rokdarbu piederumi Skatīt vairākPreces hobijiem Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72478
Meklēšanas rezultātos parādīts : 433476


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Visi banneri