Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija

Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija

Ezermalas iela 8B, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67076881
(+371) 67076888
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija ir izveidota 1992. gada 13. februārī ar Ministru Padomes 1992. gada 19. februāra lēmumu Nr. 54 kā Aizsardzības ministrijas akadēmija. Akadēmijas dibinātāja ir valsts Ministru kabineta personā. Nacionālā aizsardzības akadēmija darbojas saskaņā ar Augstskolu likumu.

Aizsardzības akadēmija ir Latvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā. Militārā dienesta jautājumos akadēmija ir tiešā Nacionālo bruņoto spēku komandiera komandpakļautībā.

Aizsardzības akadēmijas pamatuzdevums ir sagatavot profesionāli izglītotu komandējošo un militāro speciālistu sastāvu Latvijas valsts aizsardzībai, organizēt un veikt pētījumus valsts aizsardzības un drošības jomā, audzināt jauno militāro inteliģenci, virsniekus – Latvijas patriotus, garīgi un fiziski attīstītas personības ar augstu morāli, goda un pienākuma apziņu, līderus, kuri spēj uzņemties atbildību un sekmīgi vadīt savus padotos.

Nacionālās aizsardzības akadēmijas darbības pamatvirzieni ir:

1) virsnieku sagatavošana dienestam Nacionālajos bruņotajos spēkos;

2) pētījumi militārajā nozarē, kas nepieciešami valsts aizsardzības pilnveidošanai un aizsardzības akadēmijas darbības nodrošināšanai;

3) valsts aizsardzības sistēmas darbinieku kvalifikācijas paaugstināšana un pārkvalificēšana;

4) mācību metodisko līdzekļu, mācību grāmatu un zinātnisko darbu sagatavošana un izdošana.

Uzņemšana studijām Nacionālajā aizsardzības akadēmijā notiek atlases kārtībā, pamatojoties uz Augstskolu likumu, Militārā dienesta likuma un citu saistošo normatīvo aktu prasībām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība Augstākā izglītība    Profesionālas bakalaura studiju programmas       Sauszemes spēku militārā vadība Skatīt vairāk      Jūras spēku militārā vadība Skatīt vairāk      Gaisa spēku militārā vadība Skatīt vairāk   Otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība       Komandējošā sastāva virsnieks Skatīt vairāk   Profesionālas maģistra studiju programmas       Militārā vadība un drošība Skatīt vairāk   Profesionālie kursi       Virsnieka speciālista pamatkurss Skatīt vairāk      Jaunākā štāba virsnieka kurss Skatīt vairāk      Starptautiskais Jūras spēku vidējā līmeņa vadības un štāba virsnieku kurss Skatīt vairākTālmācība Izglītības apmaiņas programmas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24717
Meklēšanas rezultātos parādīts : 143337

Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Visi banneri