Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pāces vilnas fabrika

Pāces vilnas fabrika

Pāces dzirnavas, Dundagas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3270
(+371) 63242360
(+371) 26431463
(+371) 26 311 838 - Veikals Rīgā
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pāces vilnas fabrikas JAUNĀ rudens raža - 15 dažādu RAIBO dziju veidi.
Un siltākām sajūtām varēs iegādāties īstas VILNAS SEGAS, kuras pildītas ar EKO vilnu, pārstrādātu Pāces vilnas fabrikā.
Pretī krāsainam rudenim- ar krāsainiem, siltiem rokdarbiem un sajūtām!

Pāce ir vienīgā vieta Kurzemē, kur vēl pārstrādā vilnu un, cik mums zināms, tad arī vienīga vieta Latvijā, kur veic pilnu vilnas pārstrādes procesu.

Vilnas pārstrādes tradīcijas Pācē ir kopš 19.gs. beigām, pirmās Latvijas Republikas gados šeit ir velta vadmala. Padomju gados Pācē bija otrs lielākais sadzīves pakalpojumu sistēmas cehs Latvijā, kas pārstrādāja aitu vilnu.

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu pamatnodarbe ir Latvijā audzēto aitu- vilnas pārstrāde. Tā atbalstām vietējos aitaudzētājus un saglabājam Latvijas lauku dzijas īpašības!

Mēs savu dziju ražojam no 100% Latvijas aitu vilnas, nejaucam un NEIEPĒRKAM vilnu, kas nākusi no JAUNZĒLANDES.
Izņēmums ir vienīgi dabīgi pelēkā aitu vilna, ko iepērkam no Zviedrijas. Jo pie mums šādu šķirņu aitu ir, diemžēl, ļoti maz.

Garantējam, ka dzija nav tās sākotnējā apstrādes procesā ķīmiski apstrādāta- karbonizēta ar spēcīgiem ķīmiskām vielām, kas "izēd" ārā netīrumus un augu daļiņas no nemazgātas vilnas, kas tajā "ieķērusies", aitām mielojoties ar sienu, zāli.
Dzijā ir maksimāli saglabāta dabīgā viela- lanolīns (aitu tauku dziedzeru sekrēts), kas nodrošina, lai vilna (dzija) sildītu.
Vienīgais ķīmiskais komponetnts ir krāsa- bet arī tā ir viena no labākajām Eiropā, ražota Šveicē. Un ķīmiskais sastāvs ir niecīgs. Bet bez tās, diemžēl, nebūtu šo košo krāsu. Ja krāsotu dziju ar dabīgajām-eko krāsvielām, tad kilograms par dziju būtu piecas reizes dārgāks!

No šī var secināt- ka Pācē ražotā dzija- DABĪGAJOS toņos ir tiešām DABĪGA un EKOLOĢISKI TĪRA!!!
Nopērkot Pācē ražoto dziju. Pircējam ir pievienotās vērtības sajūta. Viņš ir nopircis īstu Latvijas lauku dziju!

Lai katram izdodas atrast savu īsto un īpašo dziju, kas uzrunā!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzijas Skatīt vairāk   Vilnas dzijas    Vienkārtīgas vilnas dzijas    Divkārtīgas vilnas dzijas    Trīskārtīgas vilnas dzijas    Daudzkrāsainas vilnas dzijas    Batikotas dzijas    Lauku dzija Vilnas pārstrāde Skatīt vairākEkskursijas Segas Vilnas segas Aitas vilnas segas Segas no dabīga materiāla
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 107448
Meklēšanas rezultātos parādīts : 197593


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Visi banneri