Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava

Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava

Sabīņi, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67996370
(+371) 29151190 - Uzņēmuma vadītājs
Apraksts
Dekoratīvie stādi - no Lieldienām līdz Ziemassvētkiem. Dekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir “Kokaudzētavas Baltezers“ darbības nozare. Realizācijā kokaudzētava piedāvā visplašāko augu sortimentu Latvijā. Uz doto brīdi kokaudzētavas sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu. Un tomēr katru gadu stādu sortiments tiek papildināts ar jauniem augiem, lai pircējiem būtu maksimāli liela izvēle no Latvijas klimatiskajai zonai atbilstošiem augiem. Sekojoši, lai pircēji gūtu pašu labāko, kas ir pieejams kokaudzētavā, tās galvenais mērķis ir nodrošināt stādu kvalitāti un to atbilstību vietējiem klimatiskajiem apstākļiem. Lai nodrošinātu apzaļumošanai nepieciešamo materiālu no agra pavasara līdz vēlam rudenim “Kokaudzētavas Baltezers” stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros. Saimniecība izveidota uz meža kokaudzētavas bāzes, kuras darbība aizsākta jau 1972. gadā Inčukalna MRS sastāvā. Kopš 1990. gada kokaudzētava darbojas kā privātuzņēmums – SIA “Kokaudzētava Baltezers“. Kokaudzētavu apsaimnieko jau otrā paaudze, kā rezultātā ir uzkrāta vērā ņemama pieredze un zināšanas. Uzkrātā pieredze ļāvusi izstrādāt īpašu tehnoloģiju, lai nodrošinātu stingru un drošu stādu sakņu kamolu, kas ļauj stādam labi iesakņoties jaunajā vietā pēc pārstādīšanas. * nodrošināt Latvijas tirgu ar kvalitatīvu, pašu audzētu, Latvijas klimatiskajiem apstākļiem atbilstošu dekoratīvo augu stādāmo materiālu; * nodrošināt iespēju iegādāties mūsu preci visu sezonu, t.i., lai dārzu un parku ierīkošanai vajadzīgais materiāls būtu pieejams no agra pavasara līdz vēlam rudenim (to panāk stādus ar labu sakņu sistēmu pārdodot konteineros); * paplašināt stādu ražošanu, ieviešot jaunākās tehnoloģijas un darba paņēmienus, samazinot preces pašizmaksu; * uzlabot tirdzniecības pakalpojumus.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokaudzētavas Stādaudzētavas Skatīt vairākSēklas un stādi    Lapu koki un krūmi Skatīt vairāk      Dekoratīvās plūmes       Zirgkastaņas un katalpas       Vilkābeles       Kļavas Skatīt vairāk      Ozoli       Hortenzijas Skatīt vairāk      Gobas    Skuju koki Skatīt vairāk      Kadiķi       Egles       Tūjas Skatīt vairāk      Ziemassvētku eglītes       Skuju koku formas    Ziemcietes    Dekoratīvo koku stādi    Viršaugi    Vīteņaugi Skatīt vairāk   Vasaras puķes    Krūmmelleņu stādi    Rododendri       Zemie rododendri    Graudzāles    Dekoratīvo krūmu stādi    Apstādījumi Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana Tirdzniecība Skatīt vairākDāvanu kartes Stādu piegāde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75078
Meklēšanas rezultātos parādīts : 840487


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri