Upesrūķi, viesu nams

Apraksts
Upesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas, lasītas Garkalnes silos un pļavās un pašu mājās iegūto medu. Īpaši patīkamas sajūtas pēdiņām sniegs siltā grīda mājas pirmajā stāvā un uguns mēles kamīnā! Vasarā šeit iespējams atpūsties no pilsētas tveices, baudīt peldes upītē, kura apvij namiņu. Rudenī burvīgie apkārtnes meži piedāvā savas veltes - iespējams lasīt sēnes un ogas, tepat tuvumā arī purvs ar dzērvenēm. Ziemā šeit raksturīgs klusums un miers. Un pats galvenais - vienmēr tīrs sniegs! 200m no mājām priežu silā iekārtota 4 km gara slēpošanas trase distanču slēpotājiem vecumā no 3 līdz 93 gadiem! Slēpot ir veselīgi jebkurā vecumā, bet, ja ir vēlme izbaudīt ko ekstrēmāku, snovborda un kalnu slēpošanas cienītājiem tuvākās trases atrodas vien 20 minūšu braucienā ar mašīnu - Rāmkalni, Reiņa trase un Siguldas pilsētas trases. Izpriecu braucieni ar ragaviņām Garkalnes Bļodas kalnā 10km attālumā. Piedāvājam telpas arī jubileju un banketu pasākumiem līdz 35 cilvēkiem. Bagātīgi klātie galdi patīkami pārsteigs jebkuru gardēdi! Uz tikšanos "Upesrūķos"! Trešdienās un ceturdienā pie mums Veselības dienas. Piedalās pirtnieks, masieris, kosmetologs - visu iespējamo zāļu tēju baudīšana. Ar iepriekšēju pieteikumu iespējamas arī citas dienas.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 62401
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 758272
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Zarumi, šūšanas darbnīca
    Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
    Daiga Liepa, pirtniece
    Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
    Annas, viesību māja
    Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    Rendoks SIA
    Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
    Pils, viesu nams un kafejnīca
    Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma