Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Ozupines pasta nodaļa

Ozupiene, Ciblas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5746
(+371) 65753430
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПочта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 6571
Показан в результатах поиска : 33722
Смотреть в каталоге : Почта


Kalna ligzda, гостиница
Kalna ligzda, гостиница3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaИщу пряжу для овец, выращенных в Латвии. Шерсть проходит путь от стирки до готовой пряжи. Покупка, обмен нестиранной шерсти.
Leonīda Krāsnis, печник
Leonīda Krāsnis, печникПечь для бань, домов и очаги для садов. Настоящие печи русской бани. Печь, которая - жарит, варит и парит. Размер и образ печи можем изменить по желанию клиента и сочетать с интерьером помещения.
Kristus Karaļa kalns, гора
Kristus Karaļa kalns, гораAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Erebuni, армянский ресторан
Erebuni, армянский ресторанRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Jaunzemi, сельский двор
Jaunzemi, сельский дворLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsОбъект для туристов - единственные подземные озера в Латвии.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics надежная транспортно-экспедиционная компания выполняющая полный комплекс услуг по логистике, хранению и страхованию вашего груза. Услуги грузоперевозок по всей Европе, Скандинавии, Азии и СНГ. Наша команда подберет индивидуальную схему доставки, исходя из Ваших потребностей.
Mēnesnīcas, гостевой дом
Mēnesnīcas, гостевой домГостевой дом Mēnesnīcas, находится на берегу реки Гривас, предлагаем ночлеги, каминный зад до 30 персон, сауна, благоустроенная кухня.
Visi banneri