Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs

Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs

Lielā Dzirnavu iela 24 - 4, Ventspils, Latvija
(+371) 27498137
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

Bērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus.
Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Šobrīd bērnu centrs ir atvērts katru darba dienu no 16.00 līdz 19.00. Visi darbinieki ir brīvprātīgie.
Centra darbinieki katru dienu savu darbu sāk ar lūgšanu (kopā ar bērniem). Darbinieki ar bērniem veic individuālas pārrunas par viņiem svarīgiem jautājumiem. Daudzi bērni vienkārši pienāk un apsēžas blakus, pieglaužas vai ieraušas klēpī – viņi meklē siltumu, mīlestību un patvērumu.
Caur komunikāciju, nodarbībām, rotaļām, spēlēm veidojam bērnos un jauniešos saskarsmes iemaņas, pieklājību, sapratni, izpalīdzību, žēlsirdību, par pamatu ņemot kristīgās vērtības. Katru dienu centru apmeklē apmēram 20 bērnu vecumā no 4 līdz 15 gadiem.
Katru dienu ir vairākas nodarbības. Mūzika, kristīgā mācība, māksla (dažādi veidi), mājturība, amatniecība zēniem, , floristika, dzīveszinības meitenēm. Amatniecībā zēni apgūst iemaņas kā naglot, skrūvēt, darināt no koka mājai noderīgas lietas, kā arī salabot ķeblīti vai ieeļļot durvis.
Mazajiem bērniem tiek nodrošināta iespēja rotaļāties ar rotaļlietām, pēc iespējas arī uzdāvinām kādu lelli vai mīksto mantiņu par ko bērniem ir liels prieks.
Katru dienu ir pārrunas par kristīgām tēmām, iepazīstināšana ar kristietības pamatiem, nepiesaistot nevienai konkrētai konfesijai. Iespēju robežās ir paredzēti pārgājieni, ekskursijas, jauniešiem – tikšanās ar dažādiem speciālistiem.
Centrā, protams, ir savi noteikumi, kurus bērni cenšas ievērot, bet, ja ir pārkāpums, tad sēžam un atkal visu pārrunājam. Bērni zina, ka viņus šeit pieņem, mīl un gaida, ka šeit viņi var uzticēties un iespēju robežās risināt savas problēmas.
Visi mūsu darbinieki strādā ar lielu atdevi, bez atlīdzības.
Mūsu darbība ir iespējama pateicoties ziedojumiem.
Ar gandarījumu varu teikt – jā, šis centrs ir vajadzīgs un man prieks, ka mēs ar savu darbību darām gaišāku šo bērnu un jauniešu ikdienu.
Sakarā ar to, ka mūsu centru apmeklē tikai romu bērni, esam pievērsušies Romu tautas kultūrmantojuma saglabāsanai un popularizēšanai. Bērni apgūst romu dziesmas un dejas. Projekta ietvaros esam uzšuvuši romu tērpus 10 meitenēm. Bērni ir talantīgi mūzikā, viņiem patīk dziedāt, dejot un man ir prieks, ka mēs kopīgi varam atklāt un parādīt citiem Romu tautas kultūrmantojumu.

Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаДетские и молодежные центры    Kristīgā mācība, kristīgais atbalsts (Религиозные центры)    Humānā palīdzība, eksistenciālās vajadzības (Детские дома и уход)       Pārtikas pakas    Социальное обслуживание Romu kultūrmantojums, integrācija (Культура)    Kristīgas dziesmas, romu dziesmas (Музыкальные кружки) подробнее   Другие кружки/прочие кружки Bērnu brīvā laika pavadīšana (Детские центры отдыха)
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 49666
Показан в результатах поиска : 278231


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Ezerkrasti, база отдыха
Ezerkrasti, база отдыхаОтдых возле озера Разнас. 3 новые гостевые дома. Помещения для торжеств и отдыха. Банкетные залы и помещения для конференций.
LEAnD, SIA, бухгалтерия
LEAnD, SIA, бухгалтерияMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Indāni, сельский дом
Indāni, сельский домСельский дом, баня, хозяйство (биологическое сельское хозяйство). Верховая езда, экскурсии по хозяйству. Коллекции старинных рабочих инструментов.
Valteri, гостевой дом
Valteri, гостевой домГостевой дом «Валтери» - это великолепное место для отдыха всей семьей, а также в компании коллег и друзей.
BKB Birojs, SIA, бухгалтерия
BKB Birojs, SIA, бухгалтерияSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Zāgkalni ZS, комплекс для отдыха
Zāgkalni ZS, комплекс для отдыхаОтдых возле озера Усмас. Разные срубные домики для ночлега, баня, места для палаток, подключение трейлеров, места для пикника, рыбная
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasМузей водяной мельницы Рундале дает возможность увидеть и понять работу водяной мельницы прошлого века и ее суть. Водяная мельница расположена на пяти этажах и позволяет вам следить за процессом измельчения мельницы — от зерна до муки. Пивоварня, дегустации, помещения для мероприятий.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Bīriņu Pils, гостиница
Bīriņu Pils, гостиницаЗамок Бириню, неоготическая архитектурная жемчужина в Видземе. Места для торжеств, гостиница, номер для новобрачных, бани, Dzirnavu krodziņš, красивый парк на берегу озера Бириню.
Visi banneri