Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Megadžouls, SIA

Megadžouls, SIA

Klusā iela 21 - 24/25, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29217986 - Projektu vadītājs
(+371) 22327723 - Marketings, reklāma
(+371) 29103688 - Direktors
(+371) 67376024
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

Pieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai. Ir šiem darbiem nepieciešamie instrumenti un aprīkojums, ir kravas automašīna ar liftu (celtspēja 1 tonna) un automanipulators (krāna celtspēja 6,5 tonnas). Ja nepieciešams, tiek piesaistīta cita celšanas tehnika un autotransports.

Mūsu uzņēmums piedāvā :

  • profesionāli paveikt visa veida takelāžas darbus;
  • automanipulatora pakalpojumus pārvešanas un montāžas darbos ;
  • krāvēju un kravas taksometra pakalpojumus, pārvākšanās servisu : dzīvokļu iedzīves pārvešanai, biroja tehnikas un aprīkojuma pārvešanai,
  • visdažādāko kravu transportēšanas pakalpojumus.
Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПеревозка грузов подробнее   Доставка груза из/в Балтийские страны    Местные перевозки грузов Услуги грузчиков подробнее   Перемещение производственного оборудования    Перевозка пианино, рояля подробнее   Подъём, перемещение производственного оборудования подробнее   Перемещение мебели    Перемещение бюро    Перевозка, перемещение мебели, сейфов    Перемещение медицинского оборудования    Перемещение линий типографии    Погрузочно-разгрузочные работы и техника подробнее   Перевозка домашних вещей, личного имущества Промышленные штабелеры Такелажные работы
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 27239
Показан в результатах поиска : 200443


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, рекламное агентство
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, рекламное агентство LATSIGN. Реклама, дигитальная распечатка, графопостроительские работы, реклама среды, шелкография, оформление машин.
Kampas, мебель
Kampas, мебельKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture. We offer furniture of oak tree.
Jura putni, музей
Jura putni, музейВ музее резьбы по дереву "Jura putni" вы сможете увидеть журавлей - символа любви, согласия, верности и вечности; сову - символа мудрости и других птиц. Парк напоминает, что здесь природу любят.
LaPizza, SIA, пиццерия - кафе
LaPizza, SIA, пиццерия - кафеItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Kristus Karaļa kalns, гора
Kristus Karaļa kalns, гораAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Photon L Baltic, oсветительная техника
Photon L Baltic, oсветительная техникаVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Kalna ligzda, гостиница
Kalna ligzda, гостиница3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Apšukrogs, кафе
Apšukrogs, кафеAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri