Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Bufo, ветеринарная клиника

Bufo, ветеринарная клиника

T/C Dālderi, Nākotnes iela 1, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 26402861
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаВетеринарные клиники, сервис
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 12279
Показан в результатах поиска : 159699
Смотреть в каталоге : Ветеринарные клиники, сервис


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A основным видом деятельности является производство сборных деревянных моделей и гравированных по дереву изображений. Продукция
Villa Dole, гостевой дом
Villa Dole, гостевой домОтдых на берегу Даугавы на острове Doles. Уютные номера для ночлега, помещения для торжеств и мероприятий, баня.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусов
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусовUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Jaunzemi, сельский двор
Jaunzemi, сельский дворLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Kandavas keramikas ceplis, мастерская
Kandavas keramikas ceplis, мастерскаяХудожница Линда Романовская
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaИщу пряжу для овец, выращенных в Латвии. Шерсть проходит путь от стирки до готовой пряжи. Покупка, обмен нестиранной шерсти.
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиница
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиницаViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri