Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Āraišu Evaņģēliski luteriskā baznīca, церковь

Āraišu Evaņģēliski luteriskā baznīca, церковь

Mācītājmuiža, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64197222
 
ВсёПредложение
Описание

Patreizējā izskatā baznīca pastāv no 1791.gada. Baznīcas interjera sastāvdaļas galvenokārt ir 18.gs. galdniecības darinājumi, atsevišķi priekšmeti ir no 19.gs. 2.puses. Baznīcas ērģeles būvētas 1904.gadā.

Pirmās liecības par baznīcas dibināšanu 1202.-1209. gados atrodamas āraišu draudzes mācītāja E.J.A. Kornēlija vēstulē Rīgas Kamervaldei. Tomēr pirmās rakstītās ziņas par Āraišu baznīcu parādās tikai 1445. gada zemes pirkšanas un pārdošanas aktā.

Āraišu baznīca gadsimtu gaitās ir tikusi gan postīta, gan atjaunota, un pašreizējais baznīcas veidols ir saglabājies no 1791. gada. Interjera sastāvdaļas galvenokārt pārstāv 18.gs galdniecības darinājumus (soli, kancele). Atsevišķi iekārtas priekšmeti ir 19. gs. pirmās puses darinājumi.

ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаЦеркви Обьекты для туристического осмотра

Статистика:
Полнастю просмотрен : 10671
Показан в результатах поиска : 19365


Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Skrivanek Baltic, SIA, языковая школа, бюро переводов
Skrivanek Baltic, SIA, языковая школа, бюро переводовПредприятие Skrivanek основано в 1994 году в Праге, Чешская Республика, и с тех пор оно расширилось, чтобы стать одним из крупнейших в мире.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaПосетители сада лилейников могут увидеть как красивые лилейники, так и попробовать различные домашние вина. Ну что может быть лучше, чем оба вместе? Цветы и вино ...
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
D.C.S. SIA, перевозка
D.C.S. SIA, перевозкаD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Campo, водный туризм
Campo, водный туризмCampo. Все о лодочном катании. Маршруты водног туризма, инвентарь, аренда, торговля. Кайали, каноэ, байдарки. Школа гребли.
Aļņi, гостевой дом
Aļņi, гостевой домГостевой дом Aļņi - модное здание со старинной крышей из тростника и стеной из валуна. Помещения гостевого дома выделяются своим интерьером, деревянной мебелью и чудесными художественными работами, оформленными дизайнерами.
Nordmen, магазин
Nordmen, магазинМужчина в костюме от Nordmen будет чувствовать себя уверенно, а его гардероб будет безупречен.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A основным видом деятельности является производство сборных деревянных моделей и гравированных по дереву изображений. Продукция
Visi banneri