Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Burtakas, комплекс для отдыха

Burtakas, комплекс для отдыха

Burtakas, Straupe, Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4152
(+371) 29451234 - Direktore
(+371) 25933183
 
ВсёПредложениеГалереяVideoКарта
Описание
Velnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties. Jūs varat izbaudīt: * Pirts priekus sākot no dižvientulības līdz ļoti lielai kompānijai, * Peldēties tīros baseinveidīgos dīķos un izbaudīt senču kublu arī aukstā ziemā, * Izjust nedaudz romantikas un pat atzīties kādam mīlestībā zem ūdenskrituma šļakatām. Bet, ja kāds vēlas pasportot? Lūdzu! Šeit ir sporta laukumi volejbolam, basketbolam, futbolam un vēl ko var sniegt Jūsu izdoma. Sportot var gan vienatnē, gan uzaicinot savus radus, draugus, kolēģus, jo vietas pietiek visiem. Ja Jūs neapmierina aktīvie sporta veidi, tad precizitāte var noderēt biljarda un novusa cienītājiem. Nu , ja tas vēl nē, tad šahs un domino jau arī atradīsies. Galu galā var jau nedarīt neko, tikai laiski zvilnēt saulītē un bezbēdīgi atpūšoties iegriezties bāriņā, pasēdēt pie ugunskura, pamakšķerēt Braslas upē(ja nu gadās kāda forele)un doties pie miera kādā mājiņā, kur gaida silta uzklāta gultiņa. Par ēšanu arī var nebēdāt. Par to lai rūpējas kādi citi Jūsu labā. Gardēžiem tiek piedāvāta „vien...maz...cuciņ...” vai kāds gards gabals no tās uz ugunskura liesmas. Ja pēc kārtīgām izklaidēm prasās ko asāku, tad Burtaku ugunskura zupa ir garantēta. Braucot viesoties pie mums , neaizmirstiet mājās bērnus, jo viņi šeit par garlaicību sūdzēties nevarēs. Kā jau rakstīts, ka ir omulīgas cenas. Cenas ir atkarīgas, ņemot vērā mūsu piedāvājumu un Jūsu vēlmes, gribēšanu, kā arī varēšanu. Jo Jūs vairāk gribēsiet, jo cenas paliks omulīgākas-tātad zemākas un patīkamākas. Zvaniet! Brauciet! Vienmēr visu var sarunāt. Burtakas savu nosaukumu ir guvušas no Burtakas ieža, kas ir redzams tieši te pat Braslas upes krastā. Mēs esam it kā ieskauti gan meža, gan upes ielokā, kur kaimiņu klātbūtne nav jūtama un var justies kā dieva ausī. Jūsu skatu priecēs izveidotais ūdenskritums ar kanāliem un strūklakām , kā arī vakarā sirdi sildīs mēnestiņš un uguntiņas, kas atspoguļojas dīķīšos.
Галерея
Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаКомплексы отдыха Гостиницы и ночлег    Lielpirts (Гостевые дома) подробнее   Piestātnes mājiņas (6-местные домики) подробнееTerases pirts (Бани, сауны) Kubla pirts (Бани, сауны) подробнее   Отапливаемая кадка подробнееБанкетeные залы подробнее   Каминный зал    Питание Бары подробнее   Бильярд    Кальян Площадки для игр Отдых на природе подробнее   Места для пикника    Места для костра    Беседка для торжеств и посиделок    Летнии терассы подробнее   Hаружныe камины    Отдух возле реки Брасла    Рыбалка Спортивные площадки    Волейбольная площадки    Футбольные поля Ведение спортивных игр    Баскетбольные площадки
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 55254
Показан в результатах поиска : 1617459


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Lielanteni, деревообработка
Lielanteni, деревообработкаBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaЗубные врачи. Услуги стоматологии. Детская стоматология. Художественная реставрация зубов. Протезирование.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC оборудование для пекарен, кондитерских цехов, пиццерий. Печи секционные, ротационные, для пицц, индустриальные печи,
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – предприятие по монтажу отопительных систем с большим опытом работы на рынке тепловых насосов, предоставляющее своим клиентам качественный монтаж и обслуживание по доступной цене.
Aleksandra, сауна - центр для отдыха
Aleksandra, сауна - центр для отдыхаVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, центр активного туризма
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, центр активного туризмаАктивность круглый год! Ozolkalns предлагает возможности для отдыха и размещения в Национальном парке Гауя, недалеко от Цесиса. Зимой здесь есть горнолыжные и сноубордические трассы, длина которых составляет 500 метров. На холме есть кресельный и два якорных подъемника, доступна аренда оборудования и услуги инструкторов.
220.lv, магазин
220.lv, магазин220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri