Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Hotel KOLUMBS, гостиница

Hotel KOLUMBS, гостиница

Kuršu iela 32, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 22019385
 
ВсёПредложениеГалереяКартаspa
Описание

Viesnīcas senā ēkas daļa, kura atspoguļo vēlo jūgendstilu un nacionālo romantiku, celta 1914. gadā pēc tā laika vadošā Liepājas arhitekta Paula Makss Berči projekta kā īres nams, jaunās ēkas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne, un šī ēkas daļa tika uzcelta 2006. gadā tieši viesnīcas vajadzībām.

Gaidām un esam gatavi uzņemt ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, izklaidei un atpūtai.

Esam priecīgi jums piedāvāt:

  • 30 mājīgus un komfortablus numuriņus, kuru iekārtojums un tīrības līmenis neliks jums vilties, bet dos iespēju labi atpūsties un justies kā mājās
  • restorānu, kurā kopā ar draugiem varēsiet aizmirst ikdienas steigu un rūpes
  • saunu ar hidromasāžas vannu
  • konferenču un semināru telpas ar patīkamu interjeru
Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаГостиницы подробнее   Гостиницы и ночлег       Разные номера    Помещения для конференций и семинаров    Банкетeные залы SPA    Mассажные ванны    Сауны Бары    Бильярд Активный отдых Tik un tā ... (Рестораны)
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 38072
Показан в результатах поиска : 939538


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Muižnieki, кемпинг
Muižnieki, кемпингMuižnieki, кемпинг у озера Усмас. Гостевой дом, баня, палаточные места. Отдых на природе, рыбалка, аренда лодок и катера.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāРитуальные услуги в Риге, похороны в Латвии, кремация и кремация. Организация репатриационных услуг. Услуги морга и катафалка.
Hotel De Lita, гостиница
Hotel De Lita, гостиницаB курортe Литвы - Друскининкай, начала работать новая, современная, удобная и уютная, трёхзвёздочная гостиница De Lita.
Dižāpas, кемпинг
Dižāpas, кемпингОтдых возле озера Усмас, пятиместный домик, цыганская баня, места для палаток, места для пикника, прокат лодок.
Neptūns, ресторан
Neptūns, ресторанRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAШирочайший ассортимент теплоизоляционных материалов от ведущих производителей, строительные материалы, решения для отопления, водопровода и кондиционирования воздуха.
Vaives, деревообработка
Vaives, деревообработкаKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Visi banneri