Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Jurkonsultu grupa LATDATS SIA, юридическое бюро

Jurkonsultu grupa LATDATS SIA, юридическое бюро

Pāles iela 14/1, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 29715544
(+371)67571000
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаЮридические услуги   Бухгалтерские услуги

Статистика:
Полнастю просмотрен : 9385
Показан в результатах поиска : 183820
Смотреть в каталоге : Юридические услуги


Svētku mode, салон пошива одежды
Svētku mode, салон пошива одеждыŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Rozā sapnis, прокат карнавальных и вечерних платьев, интернет магазин
Rozā sapnis, прокат карнавальных и вечерних платьев, интернет магазинРозовая мечта. Карнавальные и вечерние наряды, прокат и аксессуары.
Ūši, кемпинг
Ūši, кемпингБлизость Колкасрагса, воздух, пропитанный запахом моря и сосен, древняя история и неповторимая самобытность места – это отличительные черты Колки, которые также впитала в себя Ушу сета и ее жители. Предлагаем познакомиться с самобытностью далекого северного уголка Курземе, наслаждаясь неторопливым отдыхом у моря.
Kristus Karaļa kalns, гора
Kristus Karaļa kalns, гораAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Vītoli, комплекс для отдыха
Vītoli, комплекс для отдыхаLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Sauna katram , магазин
Sauna katram , магазинIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Big Ben, уцененная бытовая техника
Big Ben, уцененная бытовая техникаLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Bel-Doors, двери и мебель
Bel-Doors, двери и мебельКачественные межкомнатные  двери  по хорошим ценам
Visi banneri