Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Stendes Brāzmu muzejs

Nākotnes iela 811, Stende, Talsu novads, Latvija, LV-3257
(+371) 63274158
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаМузеи

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5359
Показан в результатах поиска : 17836
Смотреть в каталоге : Музеи


Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Puduri, комплекс для отдыха
Puduri, комплекс для отдыхаПомещения для банкетов, свадеб, конференций и других торжеств. Баня. Уютные домики для ночлега. Место для проведения спортивных
Dienliliju Dārzs, парк
Dienliliju Dārzs, паркСад занимется селекцыей, выращиванием и продажей морозостойкого лилейника.
Terion, ветеринарная клиника
Terion, ветеринарная клиника>Ветеринарная терапия, исследование, >хирургия,>вакцинация щенков, котят >комплексная вакцинация для собак и котов, кроликов.> Ветеринарная клиника
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Miedziņš, магазин
Miedziņš, магазинViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Dalss & Co
Dalss & CoТовары для дома и сада, цветочные луковицы, клубни, корневища, многолетники в горшках, гортензии, травы, зелень, грибы, мицелий, саженцы деревьев. Домашний текстиль, постельные принадлежности, посуда и многое другое.
Kompānija Avotiņi, SIA, продажа строительных материалов
Kompānija Avotiņi, SIA, продажа строительных материаловОсновное направление деятельности - торговля стройматериалами, производство кровельных и стеновых материалов из тонколистовой стали.
Veido sevi, студи
Veido sevi, студиTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Visi banneri