Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Velosipēdi, veikals

Katrīnas iela 8, Ventspils, Latvija, LV-3601
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаВелосипеды

Статистика:
Полнастю просмотрен : 7641
Показан в результатах поиска : 72086
Смотреть в каталоге : Велосипеды


Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Credo, автошкола
Credo, автошколаAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Dridži, комплекс для отдыха и спорта
Dridži, комплекс для отдыха и спортаКомплекс отдыха «Дриджи» с радостью ждёт всех ценителей сельского туризма и отдыха, предлагая комфортные условия проживания в уютных бревенчатых домиках. Для принятия большого количества людей служит наш дом для гостей, из которого открывается живописный вид на извилистые берега самого глубокого озера Латвии – озера Дридзис.
220.lv, магазин
220.lv, магазин220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Malvīne, гостевой дом
Malvīne, гостевой домМальвина. Дом для выходных на берегу озера Цириша. С озера видна Аглонская базилика. Баня, банкетный зал, места для палаток.
Bīriņu Pils, гостиница
Bīriņu Pils, гостиницаЗамок Бириню, неоготическая архитектурная жемчужина в Видземе. Места для торжеств, гостиница, номер для новобрачных, бани, Dzirnavu krodziņš, красивый парк на берегу озера Бириню.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics надежная транспортно-экспедиционная компания выполняющая полный комплекс услуг по логистике, хранению и страхованию вашего груза. Услуги грузоперевозок по всей Европе, Скандинавии, Азии и СНГ. Наша команда подберет индивидуальную схему доставки, исходя из Ваших потребностей.
Visi banneri