Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Indrāni, гостевой дом
Indrāni, гостевой домIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Rojas rodes, дом для выходных
Rojas rodes, дом для выходныхRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Zemeņu krastiņi, сельский дом
Zemeņu krastiņi, сельский домZemeņu Krastiņi. Сельский дом на берегу озера Илза-Геранимова. Ночлег, баня, места для купания, рыбалка, прокат инвентаря.
Kalndruvas bloks, SIA, благоустройство, озеленение
Kalndruvas bloks, SIA, благоустройство, озеленениеKalndruvas bloks. Булыжник, бетонные блоки, керамзитобетон, бетон. Озеленение территории, благоустройство садов, дальнейший уход за ними.
Osteria, кафе
Osteria, кафеМы кафе в Айзпуте. В будние дни мы предлагаем горячую еду на обед, а также обширное меню и элегантные и красивые столешницы для торжеств, включая свадьбы, дни рождения и многое другое.
Pārcelšanās24.lv, перевозка
Pārcelšanās24.lv, перевозкаPārcelšanās24.lv предлагает различные услуги по переезду по всей Латвии и Европе.
Mazpipari, комплекс для отдыха
Mazpipari, комплекс для отдыхаLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Jaunmoku pils, гостиница
Jaunmoku pils, гостиницаЗамок Jaunmoku pils - ансамбль поместья - музей, художественные выставки, гостиница и место для проведение мероприятий.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусов
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусовUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Visi banneri