Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Malnavas koledža

Malnavas koledža

Malnava, Malnavas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5750
(+371) 65733274
(+371) 65733100
 
ВсёПредложениеГалереяVideoКарта
Описание

Malnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža īsteno 1.līmeņa profesionālās augstākās studiju un profesionālās vidējās izglītības programmas.

Koledža 2018./2019.gadā īstenos studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība.

Profesionālās vidējās izglītības programmas ar 4 gadu apmācību Banku zinības un finanses (finanšu darbinieks), Lauksaimniecība (augkopības tehniķis), Lauksaimniecības tehnika (lauksaimniecības tehnikas mehāniķis) un Autotransports (automehāniķis un autodiagnostiķis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

2.līmeņa arodizglītības programma ar viena gada apmācību Dārzkopība (dārzkopis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

IPĪV “Višķi” realizējam IP Lauksaimniecība un Autotransports. 

Gan Malnavā, gan Višķos ir iespēja izglītoties nepilna laika (maksas) programmās.

2017./2018. mācību gadā koledžā izglītojas vairāk nekā 1000 studenti un audzēkņi un strādā gandrīz 50 kvalificēti pedagogi.

Koledža sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgū. Koledža mudina jauniešus pēc vidējās profesionālāsizglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās un pulciņos. Audzēkņiem dienesta viesnīcā ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties šautriņu mešanas, dambretes, šaha, smagatlētikas sekcijās.

Pēc nodarbībām notiek futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, volejbola sekcijas.

Radoši darbojas jauniešu deju kolektīvs “Malnava”, literārais, ētikas un estētikas, floristikas un novadpētniecības un mākslinieciskās jaunrades pulciņi.

Галерея
Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПрофессиональное образование    Autotransports       Automehāniķis       Autodiagnostiķis       Autoelektriķis       Autoatslēdznieks       Autoservisa speciālists    Dārzkopība       Dārzkopis    Lauksaimniecība       Augkopības tehniķis       Lauku īpašumu apsaimniekotājs       Lauksaimniecības tehnika       Lauksaimniecības tehnikas mehāniķis       Uzņēmējdarbības speciālists laukisamniecībā    Banku zinības un finanses       Finanšu darbinieks    Grāmatvedība       Grāmatvedis
Карта, Связанные предприятия

Статистика:
Полнастю просмотрен : 20163
Показан в результатах поиска : 98315


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Hidrolats, SIA, металлообработка
Hidrolats, SIA, металлообработкаRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
ML Grupa 3, продажа строительных материалов
ML Grupa 3, продажа строительных материаловМагазин строительных материалов. Cтроительные конструкции. Термоизоляционные материалы. Сухие смеси для строительствa. Кровля.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 видов форм и цветовой гаммы хвойных растений, 250 видов лиственных кустарников и деревьев, которые имеют различную окраску.
Kombucha, ресторан
Kombucha, ресторанMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
RENT A CAMPER, прокат автомобилей
RENT A CAMPER, прокат автомобилейАренда кемперов и прицепов. Комфортабельные и мобильные автодомики завоевали симпатию и признание путешественников во всем мире.
Vecliepas, дом для выходных
Vecliepas, дом для выходныхVecliepas, На берегу реки Венты. Возможности рыбачить и заняться спортом. Помещение для торжеств. Домики с террасами и грилем.
Latroof Ltd, SIA, кровельные покрытия
Latroof Ltd, SIA, кровельные покрытияLatroof Ltd. Широкий спектр кровельных материалов, mеталлочерепицу и профнастил для кровель и стен.
Visi banneri