Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Padures bibliotēka

Padure, Padures pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3321
(+371) 63348117
 
ВсёПредложение
Продукты, услуги, ключевые словаБиблиотеки

Virškalni, ZS, благоустройство, озеленение
Virškalni, ZS, благоустройство, озеленениеZ/s Virškalni основное занятие - разработка проектов озеленения и обустройство садов. Также оптовая и розничная торговля собственно выращенных саженцев роз и многих других растений.
Zelts.lv, салон ювелирных изделий
Zelts.lv, салон ювелирных изделийAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Tavs Draugs, зоосалон
Tavs Draugs, зоосалонUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Skangaļu muiža, гостевой дом
Skangaļu muiža, гостевой домУсадьба Скангани расположена в красивом месте в центре Видземе, между двумя городами - историческим и популярным туристическим городом - Цесисом и Валмиерой. Рауна, которую в народе называют маленькой Швейцарией, находится в 9 км. Придя к нам, вы сможете увидеть природные объекты - такие как Рауна Стабурагс, Великий Ад, скалы Личу-Ланки.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Apartamenti Dundaga XXL, апартаменты
Apartamenti Dundaga XXL, апартаментыДом отдыха с прекрасным теплым бассейном и ароматной сауной. Находимся в Северной Курземе, Дундага, 150 км от Риги, на частной территории. Дундагасский замок и парк находятся всего в 800 м от нас, 22 км до моря, 5 км до Баложэзерса, через дорогу Парк экзотических животных, рядом пещеры Лиепниеквалка и т.д. в. природные достопримечательности. Предлагаем квартиры с кухонной зоной. Наличие сауны и бассейна.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
ZEBRA MOVERS LATVIJA, перевозка
ZEBRA MOVERS LATVIJA, перевозкаZebra Cargo, Переезд, Перевозка вещей, Перемещение офисов, Перенос офиса, Перевозка офисов, Сервис по переезду.Услуги погрузчиков, Услуги перемещения, Перевозка личных вещей.Перевозка, Услуги переездов, Сервис по перемещению, перемещение и упаковка вещей, услуги склада, транспортировка и страхование предметов искусства.
Visi banneri