Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Dālderi ZS

Dālderi, Lejasstrazdi, Dobeles pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-4431
(+371) 64491555
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаСкотоводство

Статистика:
Полнастю просмотрен : 6666
Показан в результатах поиска : 28218
Смотреть в каталоге : Скотоводство


LEGALIA, юридическое бюро
LEGALIA, юридическое бюроJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
SB Siltumtehnika, магазин
SB Siltumtehnika, магазинМы специализируемся на розничной и оптовой продаже отопительного оборудования и сантехники, с индивидуальным подходом к каждому клиенту. Партнерами по сотрудничеству являются строительные компании, компании и частные клиенты.
Jost Residence, дом для выходных
Jost Residence, дом для выходныхLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, гостевой дом
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, гостевой домГостевой дом находится в 7 км от центра Валмиеры и 12 км от трассы катания на лыжах «Страх». Теплый ночлег, сытный завтрак, транспорт из Baiļiem и обратно.
Žagarkalns, кемпинг
Žagarkalns, кемпингКемпинг и лодочная база Жагаркалнс. Коллективные мероприятия отдыха, катание на лодках по рек. Места для пикника, прокат лодок, велосипедов, палаток.
Pa Laimes Taku, пансион
Pa Laimes Taku, пансионPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Ances Dizains, печать на ткань
Ances Dizains, печать на тканьPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSФерма занимается выращиванием зерна, выращиванием ягод облепихи и развивает туристическую отрасль. Видение фермы заключается в том, чтобы работать устойчиво, в гармонии с природой и делиться ею с другими людьми — быть здесь и сейчас, прикасаться к земле, слушать звуки природы, переводить дыхание, чувствовать ветер.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Visi banneri