Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sumbrs, kafejnīca - motelis

Sumbrs, kafejnīca - motelis

Sumbrs, Pūres pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3124
(+371) 63181070 - kafejnīca
(+371) 29166751 - īpašnieks
Juridiskais nosaukums : Sumbrs 1, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003564027
Juridiskā adrese : "Sumbrķīri", Pūres pagasts, Tukuma novads, LV-3124
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Naktsmītnes

Vietu skaits: 19 vietas

Cena: numuriņš/ EUR 35,00- 50,00

Pakalpojumi: Naktsmītnes, kafejnīca, banketu telpas 50 personām, semināru telpa, pirts, laivu un inventāra noma, peldvieta, telšu un piknika vietas, mūzikas centrs, internets.

Piezīmes: Atrodas pie upes Abavas. Ir iespējamas atlaides.


Kafejnīca "Sumbrs"

Vietu skaits: 50

Darba laiks: 7:00 - 21:00

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Moteļi Skatīt vairāk   Luksa numuri49.8 €    2-vietīgi numuri35.57 € Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri9.96 - 39.84 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Ēdiena pasūtīšana ceļā Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Ēdieni Laivu noma, īre Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 153018
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1257347


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Visi banneri