Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miķeļbāka, kempings

Miķeļbāka, kempings

Kempings Miķeļbāka, Miķeļtornis, Tārgales pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3601
(+371) 27884438
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Kempinga teritorijā ir kopā 98 gultas vietas, 2 labiekārtotas kotedžas, 1-divvietīga mājiņa, 10-piecvietīgas kempinga mājas, 6 labiekārtotas brīvdienu mājas, 1000 telšu vietas, 50 labiekārtotas treileru vietas ar elektrības pieslēgumu, wc, dušas, ugunskura vietas, malka un dārza galdi, grili, volejbola laukums, futbola laukums, bērnu laukums, automašīnu stāvvieta. Pēc pieprasījuma, piedāvāsim jums arī zirgu izjādes.
Mūsu kafejnīcā varēsiet paēst, kā arī baudīt izlejamo alu un citus dzērienus.
Uzziniet vairāk: www.mikelbaka.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 - 5 € Skatīt vairāk   Ģimenes māja Nr.1 (Brīvdienu mājas)85 € Skatīt vairāk   Ģimenes māja Nr.2 (Brīvdienu mājas)75 € Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      Kempinga servisa ēka Skatīt vairāk      2-vietīgas mājiņas35 € Skatīt vairāk      4-vietīgas mājiņas35 € Skatīt vairākIzbraucieni pa Irbes upi Kafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 136588
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1643587


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Visi banneri