Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Azarkrosti, viesu māja

Azarkrosti, viesu māja

Azarkrosti, Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29430536
(+371) 28798796
Juridiskais nosaukums : Azarkrosti, IK
Reģistrācijas numurs : 42402017537
Juridiskā adrese : "Azarkrosti", Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, LV-4647
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja Azarkrosti atrodas gleznainā, kalnainā Adamovas ezera krastā (ezera platība – 173 ha, 5 salas), 8 km no Rēzeknes Kārsavas virzienā. Šī vieta tiek dēvēta arī par "Latgales Šveici". Mājām ir piešķirts "Zaļais sertifikāts". 

Azarkrosti, viesu māja-. Viesu mājas pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 35 cilvēkiem (Tv, Wi-Fi), pirts (WC, duša, dvieļi), virtuvīte (trauki, plīts, tējkanna, ledusskapis). Viesu mājas otrajā stāvā atrodas 5 guļamistabas ar 15 guļvietām.  

Azarkrosti, brīvdienu māja Nedaudz tālāk no ezera, kalnā atrodas brīvdienu māja, kuras pirmajā stāvā atrodas kamīns, ar atpūtas telpu (TV, Wi-Fi) un nelielu virtuvīti (ledusskapis, elektriskā plīts, trauki) WC, duša. Brīvdienu mājas otrajā stāvā atrodas divas 2-vietīgas guļamistabas un WC. Pirmājā stāvā atrodas arī divvietīgs izvelkams dīvāns. Pavisam kopā 6 gultasvietas. 

Kas vēl ... Laivas noma, ūdensvelosipēda noma, volejbola laukums, novuss, šūpoles, piknika vieta, lapene, labiekārtota ugunskura vieta. 

Kā mūs atrast? Braucot virzienā no Rēzeknes uz Kārsavu, apdzīvotā vietā "Sondori", pirms autobusu pieturas "Sondori" nogriežamies pa labi (ir norāde "Azarkrosti", zemes ceļš), tālāk, pabraucot 1,5km, labajā ceļa pusē sekojot norādei "Azarkrosti" nogriežamies pa labi, uzbraucot kalnā, norāde "Azarkrosti", griežamies pa kreisi, nu tad tikai taisni līdz mājai pašā ezera krastā,ceļa malā. 

Apkārtne- informāciju par jāšanas sporta tradīcijām Latgalē un nodarbības ar zirgiem piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 20 km attālumā no "Azarkrostiem". 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar keramiķiem V.Vogulu un V.Pankovu, slaveno koktēlnieku A.Rancānu, gleznotāju G.Rancāni. Netālu no "Azarkrostiem" Jūs varat apskatīt arī Adamovas muižu, Sv.Helēnas avotu, Gribuļu pilskalnu, Purmaļu laukakmeni u.c. objektus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes12 - 18 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 €    Brīvdienu mājas60 - 75 € Skatīt vairāk   Viesu mājas170 - 220 € Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Pirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas    Laivu noma, īre1.5 €    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma3 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 208084
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1432680


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Visi banneri