Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vitkopi, atpūtas bāze

Vitkopi, atpūtas bāze

Vitkopi, Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija, LV - 5033
(+371) 26428371
(+371) 65152526
(+371) 65152005
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ideāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Piedāvājam - makšķerēšanu, zemledus makšēķerēšanu, spiningošanu un spiningošanu no laivas. Vitkapu Ezers atrodas privātā apsaimniekošanā tādēļ regulāri katru rudeni tiek atjaunoti zivju krājumi: karpas, līdakas, asari, līņi un karūsas. Neskatoties uz to ezerā var noķert visas Latvijā mītošās saldūdens zivis. Ezerā ir noķerts arī sams. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes. 4-vietīga, 6-vietīga un 10-vietīga mājiņas. Mājiņas atrodas ezera vidū uz salas un ir apkurināmās līdz ar to izmantojamas arī ziemā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Brīvdienu mājas    4-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   6-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   10-vietīgas mājiņas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana Skatīt vairākZemledus makšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 181804
Meklēšanas rezultātos parādīts : 639877


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Visi banneri