Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kurzemes Laivinieks

Kurzemes Laivinieks

Abavas iela 6a, Kandava, Tukuma novads, Latvija
(+371) 29222630
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Valodas: latviešu, krievu, angļu, norvēģu, zviedru

Piedāvājums: ūdens sporta inventāra noma, laivošanas maršrutus ar dažādu grūtības pakāpi - gan individuāli ģimenes atpūtas vienai dienai, gan vairāku dienu ekspedīcijas kooperatīvajiem klientiem un grupām. Nodrošina laivošanas inventāra nogādāšanu uz laivošanas sākuma punktu un sagaidīšanu galapunktā. Informē laivotājus par laivošanas maršrutā apskatāmajiem dabas un tūrisma objektiem.
Grupu pasākumus pēc iepriekšējas vienošanās nodrošina izvēlētajā laikā un vietā sagaidīt ar, uz ugunskura vārītu, gardu zupu. Aicināti arī korporatīvie klienti komandas saliedēšanas pasākumiem. Piedāvā laivu nomu Kurzemes upēs.

Laivu veidi :
- Sot tipa kajakus (komplektā airi, vestes, sēdeklīši, 2-vietīgas + bērns (ģimenes - 2 pieaugušie + bērns) pieejamas 17 laivas.
- Kanoe tipa laivas (max 5 cilvēki), celtspēja 500 kg, ir vietas mantām, pieejamas 4 laivas.
- Sot tipa vienvietīga laiva (1 laiva).
- SUP dēļi ar pašu veidotu latvisku dizainu (piepūšamie) 10 gabali.
- makšķerniekiem Sot ti pa Fishing speciālo kajaku (1 gabals), ar kājas pedāļstūres vadību, makšķerkātu turētājiem un dzīvo zivtiņu (ēsmas) tvertni.

Var papildus piedāvāt eholotu, kas pievienojams mobilajam telefonam ar WiFi.
Piepūšamo gumijas laivu mierīgiem ūdeņiem (1 gabalu).
Transports - busiņš ar 7 sēdvietām, laivu transportēšanai 10 laivām vienlaicīgi.

Piezīmes:
Laivotāju transporta bezmaksas stāvvieta un pieskatīšana.
Laipni gaidīti viesi ar mājdzīvniekiem.



PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaivu noma, īre
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3368
Meklēšanas rezultātos parādīts : 10252


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Visi banneri