Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LD apartamenti

LD apartamenti

Celtnieku iela 3, 1. stāvs, Ventspils, Latvija, LV-3602
(+371) 27068602
Juridiskais nosaukums : 3 istabu dzīvoklis
Juridiskā adrese : Celtnieku iela 3, Ventspils, LV-3602
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mājīgs, labiekārtots trīs istabu dzīvoklis, kur baudāms kluss naktsmiers, piejūras dabas klātbūtne un labi attīstītas pilsētvides priekšrocības.

Naktsmītne atrodas Ventspils pilsētas Ziemeļu daļā dzīvojamo namu rajonā ar labi attīstītu infrastruktūru, dabiskas pludmales un gleznaina priežu meža ieskautu kāpu tuvumā. Vide piemērota aktīvās atpūtas cienītājiem un ģimenēm ar bērniem.

Vecpilsētas centrs, autoosta un iecienītākās izklaides vietas ~ 5 km.

Sabiedriskā autobusa pietura, pārtikas veikals un bankomāts izvietoti pie pašas mājas. Tuvumā vairāki citi pārtikas veikali – no 30 līdz 500 m, Bērnu parks Fantāzija – 150 m, Pārventas Meža parks un Virvju taka – 200 m, poliklīnika, Dziedinātava, kafejnīca, bibliotēka, aptieka, pasts– līdz 400 m, kā arī reģiona zemnieku piedāvātāto produktu tirdzniecības vietas.

Pakalpojumā klientu ērtībai un komfortam iekļauts viss sadzīvei nepieciešamais ilgākai atpūtai: mēbeles, virtuves tehnika (indukcijas plīts virsma, mikroviļņu krāsns/grils, ledusskapis, elektriskā ūdens kanna), veļas mašīna, trauki, virtuves un galda piederumi, televizori, gludināšanas aprīkojums, matu fēns, segas, spilveni, kokvilnas gultas veļa un dvieļi, higiēnas un tīrīšanas līdzekļi.

Naktsmītne ir draudzīga bērniem un viesiem, kas novērtē tīru dzīves vidi - piedāvājam antialerģisku numuru.

Ērta, labi apgaismota piebrauktuve un bezmaksas autostāvvieta.

Dzīvoklis atrodas nama 1.stāvā. Klientu drošībai: ieejas kodu atslēga, apsardzes signalizācija.

Istabas izolētas, slēdzamas, virtuve, vannas istabā vanna un duša, nodalīts WC, lodžija.

Vietu skaits: 8

Piedāvājums

1 istaba ar divām  transformējamām dīvāngultām 80x190 cm - 2 viesiem

1 istaba ar divām 2-vietīgām dīvāngultām 160x200 cm - 4 viesiem

1 istaba ar vienu 2-vietīgu gultu 160x200 cm- 2 visiem

Cena

100 Eur/diennaktī personām par visu dzīvokli 8 viesiem

Ir paredzētas atlaides atkarībā no viesu skaita, sezonas un uzturēšanās ilguma.

Lūdzam iepriekš sazināties un vienoties par rezervācijas iespējām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Dzīvokļu īre Skatīt vairāk      Īstermiņa īre       8-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpu noma Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20930
Meklēšanas rezultātos parādīts : 207058


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri