Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Masāžas studija 8

Masāžas studija 8

Pasta iela 47 - 308, 3. stāvs, Jelgava, Latvija
(+371) 22007782
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Jauna masāžas studija Jelgavā!
Masāža notiek ar limfas stimulāciju ruļļiem ķermeņa formu uzlabošanai.

Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.

Limfodrenāžas masāža palīdz pastiprināt limfas cirkulāciju. Masāžas rezultātā pazūd tūskas, tumšie loki zem acīm, nostiprinās asinsvadi, paaugstinās šūnu pilnvērtīgas funkcionēšanas spējas.


Limfodrenāžas masāža notiek darbojoties pie trenažiera – ruļļa izpildot vienkāršus noteiktus vingrojumus. Šādi veikta masāža ar trenažieri jeb aparātu limfas cirkulāciju padara vēl trīs, četras reizes ātrāku, nekā to panāk ar manuālo masāžu. Tā ir iedarbīgāka un dod ātrāku rezultātu un sajūtu ziņā ir daudz spēcīgāka par manuālo masāžu.

Masāžas būtība ir trenažiera rotējoši rullīši. Masāžas laikā cilvēks tiem piespiež vispirms pēdas, tad apakšstilbus, augšstilbus, sānus,  vēderu ,roku delmus, muguru šādā veidā ļoti pamatīgi izmasējot visu ķermeni. Kopumā masāža ilgst apmēram stundu. Efekts ir redzams ātri - jau pēc pāris nodarbībām samazinās ķermeņa apkārtmērs, īpaši viduklī un uz augšstilbiem, uzlabojas muskuļu tonuss, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. Sievietes ir sajūsmā par šāda veida masāžu jo var atbrīvoties no liekiem cm vietās kurās to grūti izdarīt. Bet ar aparātu tagad to vienkārši var norullēt!

Tāpēc ērti būtu uz procedūru uzvilkt ērtu apģērbu - ērtas pieguļošas bikses vai legingus un krekliņu. Un noteikti izdzert 0.5 l ūdens 30 min pirms procedūras un 0.5l ūdeni procedūras laikā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeselība, Skaistumkopšana, Medicīna    Masāža, masāžas pakalpojumi       Ruļļu masāža       Klasiskā masāža       Limfodrenāža       Masāža ar aparātu    Ķermeņa svara korekcijas       Liekā svara samazināšana       Organisma attīrīšana    Limfas stimulācija    Dietologu konsultācijas Dāvanu kartes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48102
Meklēšanas rezultātos parādīts : 196174


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Visi banneri