Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gullwing AL

Gullwing AL

Brīvības gatve 214m - 208, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26571028
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Raidījumā "Veiksmīgs uzņēmējs" stāstām par lieliem un maziem uzņēmumiem, meklējam un noskaidrojam, kur slēpjas viņu panākumu atslēga un kāda ir viņu veiksmes formula! Par brokastīm parūpēsies un veselīga dzīvesveida smalkumiem stāstīs individuālais fitnesa treneris Mikus Embrekts! kurš gatavojot veselīgas un gardas brokastis, stāstīs par veselīga uztura nozīmi mūsu ikdienā. Savukārt pašmāju slavenības ļaus ieskatīties savos brīvā laika pavadīšanas veidos un sniegs iedvesmu katram no mums, bet raidījuma "sejai", aktierim Aināram Ančevskim nopietns un interesants uzdevums - iejusties profesijas pārstāvju lomās! Kā viņam tas izdodas - skatieties svētdienu rītos, plkst.11:00, kanālā LNT. Esam profesionāļi, kuri kopā ar uzņēmējiem mēģina rast radošu, interesantu un izzinošu veidu, kā parādīt viņu uzņēmumu veiksmes formulu, lai pēc tam, ar labākajiem vēlējumiem, nodotu to jūsu vērtējumam, mīļie skatītāji! Piesakies un esi veiksmīgs!

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVideo filmēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7397
Meklēšanas rezultātos parādīts : 7801


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Visi banneri