Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Tallinas iela 55, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26930109
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde   Akmens segumu apstrāde      Granīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Granīta kāpņu slīpēšana un pulēšana      Granīta virsmu slīpēšana un pulēšana      Marmora grīdu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora kāpņu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora virsmu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Keramogranīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Betona grīdu pulēšana      Akmens ķīmiskā tīrīšanaGrīdas segumu ieklāšana   Paklāju ieklāšana   Linoleja ieklāšana   Lamināta ieklāšana   Parketa ieklāšana   Antīko grīdu izveidošana   Linoleja vaskošana   Ceļa flīžu ieklāšanaCeltniecība, būvniecība, remonts, labiekārtošana   Restaurācijas darbi   Metināšana, metināšanas darbi   Krāsošanas darbi   Santehnikas darbi   Montāžas un demontāžas darbi    Mūrēšana   Apdares darbi   Betonēšana   Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi   Tapešu līmēšana   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža   Komercēku celtniecība   Fasādes darbi   Apmetēju darbi   Elektroinstalācijas izstrāde   Krāsns podiņu likšana   Komunikāciju izbūve   Ūdensapgāde un kanalizācijaBūvuzraudzībaGuļbūvesGaldniecība, galdnieku darbiUrbumu ierīkošanaMērīšanas un aprēķinu darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27729
Meklēšanas rezultātos parādīts : 715613
Skatīt arī katalogā : Akmens apstrāde


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Visi banneri