Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rakstā, veikals

Rakstā, veikals

Brīvības gatve 205, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26673550
(+371) 67554985
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 15:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

VISS DEJAI. „RAKSTĀ”


Esi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?

Dejām un dančiem, mēģinājumiem un koncertiem, tautas svētkiem un gadskārtu ieražu svinēšanai tev būs nepieciešami daudzi piederumi .

Kur tos iegādāties vai pasūtīt?

Tev jānāk uz dejošanas piederumu salonveikalu „Rakstā”!

Veikalā „Rakstā” tu atradīsi :

  • pastalas, deju kurpes, zābakus, dejošanai domātas auduma čībiņas,

  • treniņtērpus

  • tautiskos kreklus meitenēm, zēniem, sievām, vīriem,

  • tautiskos brunčus,

  • villaines
  • apakšsvārkus

  • vilnas un kokvilnas tautiskās zeķes
  • saktas un saktiņas,

  • salmu cepures, filca platmales, naģenes,

  • jostas un prievītes,

  • mākslīgo ziedu un zīļu vainagus,

  • sievu cepures,

  •  plecu lakatus un kakla lakatiņus,

  • matu lentes,

  •  grāmatas par deju un tautastērpiem

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTautastērpi Skatīt vairāk   Tautastērpu bikses    Tautastērpu vestes    Tautastērpu krekli    Lina apģērbi    Lina blūzes    Adītas zeķes Skatīt vairāk   Apakšsvārki    Tautiski brunči Skatīt vairāk   Priekšauti       Priekšauti tautastērpiem    Lakatiņi       Vilnas plecu lakati Skatīt vairāk      Galvas lakati       Kakla lakatiņi    Aubes    Cepures       Salmu cepures       Naģenes    Tautastērpu vainagi       Zīļu vainagi       Mākslīgo ziedu vainagi Skatīt vairāk   Matu lentes    Jostas Skatīt vairāk   Treniņtērpi deju nodarbībām Daiļamatniecība    Saktas    Suvenīri Apavi dejošanai Skatīt vairāk   Pastalas Skatīt vairāk   Deju zābaki Skatīt vairāk   Deju kurpes Skatīt vairāk   Dejošanas čības Grāmatas, grāmatnīcas    Grāmatas par deju un tautastērpiem Tautas mūzikas instrumenti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48884
Meklēšanas rezultātos parādīts : 485290


Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Visi banneri